Sorry... Będe twardo stał że źle tłumaczy. Normalnie skrzyżowanie jest "w lewo".
Spójrz na moje rysunki i zauważ ...
Edmun, może mam dziś zły dzień i nie kontaktuję jak należy, ale na przyszłość postaraj się pisać bardziej spójnie,
bo wyszło że Ty o kozie, a ja o wozie

Piszesz najpierw "Strzelce obok Dobroszyc." - znalazłem,
"Trasa z Oleśnicy na Trzebnicę." - szukam jednego i drugiego - jest, Oleśnica na dole, Trzebnica trochę wyżej, z lewej,
czyli trasa na północny zachód, patrzę na Twój screen z miejscem błędu i już widzę trasę: po DW340 kierunek północny,
patrzę na rysunek niżej, zgadza się strzałki narysowałeś do góry czyli na północ, trochę kształt nie pasuje,
ale niżej piszesz że obrazek niedokładny, czyli ok, wszystko mi się się zasadniczo zgadza.
Strzałka zielona to ta dobra trasa a czerwona zła. No dobrze, to wyznaczam trasę zgodnie ze strzałką
i żadnych skoków w bok, żadnych komunikatów ...
Przedstawiłem Ci swój tok myślenia, ja jestem wzrokowcem, rzut oka na obrazki i już widzę tę trasę,
więc nie wgłębiam się w każde słowo tekstu, skoro już wszystko rozumiem ...
To samo może być w supporcie, obejrzą i uznają, że coś Ci sie przywidziało, zgłoszenie do kosza bo czekają następne.
Wysłałeś sprzeczne sygnały, obróciłeś rysunek jak Ci wygodnie, owszem opisałeś kierunki, owszem dalej w tekscie
napisałeś dokładnie jak przebiegała trasa, ale ja tego wtedy nie zarejestrowałem, bo już sobie ułożyłem te Twoje puzzle
w logiczną układankę, błędnie jak się okazało.
A wystarczyłoby żebyś najpierw wyznaczył tę trasę nim zrobiłeś screena, tak żeby było ją tam widać
i zachował na odręcznym rysunku taką samą orientację mapki ...
Uff, idę spać, starczy na dziś, nie mam siły analizować słowo po słowie następnych treści ... nie dzisiaj.
A w tym miejscu po prostu trzeba inaczej narysować mapę, jak mapa będzie poprawnie narysowana
to i komunikaty będą dobre, na mapie nie ma komunikatów, więc nie da sie ich usunąć, są tylko kreski,
a dokładniej wektory i to je trzeba tam poprawić, żeby były zgodne z faktycznym przebiegiem dróg w tym miejscu: