0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Czy dziala Wam Miplo ? Za nic nie moge pobrac POI, sam program niby chodzi....Na razie nie mam pomyslu co zrobic
Miplo działa zarówno uruchamiane spod AM jak i z "pulpitu" pda
CytujMiplo działa zarówno uruchamiane spod AM jak i z "pulpitu" pda no właśnie - jak to ma działać... Uruchamiam miplo z poziomu AM - i nic. Skąd mam wiedzieć, że coś się dzieje (PDA połączone z netem przez wifi).Nie ma żadnego komunikatu, nic. Szczerze mówiąc - nie sprawdzałem tego w 4.5 beta...
Podziałka skali znika po wybraniu 3D. Mimo zaznaczonej opcji (ptaszek) w ustawieniach.
przedew wszystkim, to dlaczego przy kazdej aktualizacji trzeba sciagac cała mape 1,4 giga...:-(
Hmm ciekawe czy tylko u mnie..ale zainstalowalem AM 4.5.1 i proces rejstracji przebieg od nowa ( moglem wybrac przypisanie AM do karty czy urzadzenia, oraz rejstrowalo mapy.zastanawiam sie czy jakbym instalował na innej karcie niz tej od 4.2.1 to by sie dalo?pozdrawiam
Cytat: macluke w Grudzień 19, 2007, 20:43:18CytujMiplo działa zarówno uruchamiane spod AM jak i z "pulpitu" pda no właśnie - jak to ma działać... Uruchamiam miplo z poziomu AM - i nic. Skąd mam wiedzieć, że coś się dzieje (PDA połączone z netem przez wifi).Nie ma żadnego komunikatu, nic. Szczerze mówiąc - nie sprawdzałem tego w 4.5 beta...Synchronizacja działa z poziomu AM połączenie Wi-Fi. Po odpaleniu AM w miejscu gdzie pojawia się pasek info "szukam sygnału GPS" pojawił się pasek info "Synchronizuję z miplo". Zmieniałem ilość POI i wszystko wskazuje na to że jest ok.Działa tez przez ActivSync i kabel jako opcja połączenia z netem. Jak i Wi-Fi połączenie z miplosync.
Z moich pierwszych obserwacji wynika, że w 4.5.1 nie ma już problemu ze stabilnością (zamykanie się aplikacji).....
slyszalem ze jest mozliwosc instalowania AM przez czytnik kart. Mam nokie 330 i czytnik kart w laptopie... i instalator nie widzi mi karty w czytniku, po przelozeniu do nokii dziala bez problemu. Instalacja samej Polski to 2h. Macie jakis pomysl?
Cytat: Lutek II w Grudzień 19, 2007, 20:51:32Z moich pierwszych obserwacji wynika, że w 4.5.1 nie ma już problemu ze stabilnością (zamykanie się aplikacji)..... U mnie nigdy się nie zamykała
Cytat: quark71 w Grudzień 19, 2007, 21:58:14Cytat: macluke w Grudzień 19, 2007, 20:43:18CytujMiplo działa zarówno uruchamiane spod AM jak i z "pulpitu" pda no właśnie - jak to ma działać... Uruchamiam miplo z poziomu AM - i nic. Skąd mam wiedzieć, że coś się dzieje (PDA połączone z netem przez wifi).Nie ma żadnego komunikatu, nic. Szczerze mówiąc - nie sprawdzałem tego w 4.5 beta...Synchronizacja działa z poziomu AM połączenie Wi-Fi. Po odpaleniu AM w miejscu gdzie pojawia się pasek info "szukam sygnału GPS" pojawił się pasek info "Synchronizuję z miplo". Zmieniałem ilość POI i wszystko wskazuje na to że jest ok.Działa tez przez ActivSync i kabel jako opcja połączenia z netem. Jak i Wi-Fi połączenie z miplosync.Szkoda, że nie ma paska postępu synchronizacji. Tak nie wiadomo czy synchronizuje, czy wisi. Dopiero po ilości POI można stwierdzić, że działa