0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Cytat: maxdamage w Lipiec 30, 2007, 09:57:25jutro 31 lipca, ciekawe na kiedy teraz przełożą termin ;pa to przełożą niemożliwe jutro będzie zobaczycie jak tak patrzę to chyba wszyscy pracownicy AM mają coś wspólnego z najbardziej śmieszną partią w Polsce
jutro 31 lipca, ciekawe na kiedy teraz przełożą termin ;p
Masz na myśli PiS
Witam,Dajcię spokój jeśli nawet polityka wchodzi w grę.Pozdrawiam
Hehehe, Automapa w wersji 4.0.2 moim zdaniem nigdy nie wyjdzie Raczej bym stawial na numerek 4.1 z tego co udalo mi sie ustalic szykuje sie sporo zmian w stosunku do poprzedniczki. Co do terminu to mam pytanie czy ktos widzial aby program byl wydany bez beta testow? Ja do tej pory nie widzialem tej bety wiec sadze ze jeszcze troche zaczekamy.Musze pogrzebac w poczcie to przesle troche info.A co do zglaszania bledow, to wiekszosc wychodzi z zalozenia ze jesli placi to inni za niego beda naprawiac bledy.
Wstałem dziś o 9 tej skoro świt i biegiem do komputera szybkie klik klik i co? Na stronie AM cisza. A miała być dziś. Nic to poczekam jeszcze. Dzień jeszcze się nie skończył
A kto Ci powiedział że dzisiaj?
Czy jest szansa, ...
Cytat: shodan w Lipiec 31, 2007, 13:39:58Czy jest szansa, ...Szansa jest, tylko nie wiadomo kiedy.
Moim zdaniem wyjdzie jak skończy mi się 12 mies. okres który mogę pobrać aktualizacje za darmo.
A moze o termin kolejnej poprawki AM zrobimy jakies zakłady na kasę .Ja stawiam, że jutro nie będzie.
Cytat: Powhatan w Lipiec 31, 2007, 15:55:26A moze o termin kolejnej poprawki AM zrobimy jakies zakłady na kasę .Ja stawiam, że jutro nie będzie.PRZEGRAŁEŚ - JUŻ JEST!
Po pierwsze to i tak bym wygrał bo nie jutro, a przy okazji to pocztę z powiadomieniem o Twoim poście odebrałem w kiblu na PDA i nie doczytując do końca wyrwałem do kompa.
Panowie, spokojnie na stronie miplo była tylko informacja, że dzisiaj dane zostaną wykasowane... i zostały,... więc o co chodzi,... po co te nerwy,... AM4 i tak jest najlepsza ...