Kontra Automapa< mitycznej wersji 4, to jest porównywanie mercedesa(i-Go) z trabantem(auto...) przy czym trabant kosztuje 60% mercedesa- więc trzeba obowiązkowo dopłacić!!!
Automapa 4- to jesli to jest wykupiona wylicencjonowana technologia taka sama jak w I-go- co jest moim przypuszczeniem z porównania screenów z Bety w porównaniu z tym co jest w I-go, to tylko cena będzie argumentem, no chyba, że użyją gorszych map Europy.
A teraz moje wrażenia z I-Go, którym wczoraj się bawiłem;
-chyba jeden znaczący minus- marna obsługa zoom-u
-zakładam, że pozostałe to dyskomfort związany z inną filozofią struktury produktu, bo I-Go jest inaczej zbudowany niż Automapa i TT, które znam, ale dość szybko zacząłem się do tego przyzwyczajać i odnosze wrażenie, że zbudowanie I-Go ktoś poprzedził bardzo szeroką i głęboką analizą innych produktów na rynku obecnych... Kawał dobrze wykonanej roboty na tym polu.
Automapy w wersjach 3.x.x.... to archaik w porównaniu z i-Go, które na moim Qteku 9100 działają błyskawicznie w porównaniu z Automapą 3.9... na Mioa201
Kalkulacja, rekalkulacja trasy są błyskawicze, tryb "niby" 3d- bo to jest chyba normalne 2D tylko troszke inaczej rzucone na ekran, żeby dać złudzenie działa płynnie, fajna opcja objazdu, dość dobry dobór drogi- łatwa obsługa palcem na małym wyświetlaczu 2,8'
Dla mnie nie ma złudzeń- to jest o niebo lepszy produkt.
Dodatkowo powiem z użytkowania, w Warszawie działa numeracja domów, a po Otwocku nawet małe osiedlowe uliczki mają właściwe nazwy, błąd za to i to irytująco głupi, który znalazłem dotyczy głównego/jedynego z światłami/ skrzyżowania w Grójcu...
to by było na tyle po 5 godzinach jazdy z i-Go