No proszę, nie myślałem, ze wywołam aż taką dyskusję...
Niestety niektóre Wasze argumenty mnie nie przekonują... Bo gdybym pracował Edmun 2 lata nad `czymś` to poczekałbym jeszcze 4-6 tygodni by dać finałowi tej pracy odpowiednią oprawę...
No bo tak z innej beczki, ja analogię zauważam... Przypuśćmy, że pracujemy w teatrze

Naszym zadaniem jest przygotować premierę super spektaklu, którym było głośno już dawno i wiele osób na niego czeka... Jakby to było, gdyby na dzień premiery spektakl się odbył, a wiedzieli o nim wyłącznie nieliczni? Na widowni zaledwie najbliżsi, rodziny i wąskie grono znajomych?? I nie wiem czy dobrym tłumaczniem byłaby teza, że póki nie zostaną poprawione błędy o spektaklu w mieście i kraju cisza... To chyba w każdej dziedzinie życia powinno być tak, że wystawia się produkt, spektakl, cokolwiek wtedy, gdy ma się przynajmniej minimum pewności, że wszystko gra, a jak sami piszecie nawet z wytaczaniem tras w AM bywa różnie... Brak instrukcji - to jak brak programu do w/w spektaklu... A chyba nie każdy widz, jest takim melomanem, że zna utwór od uwertury do ostatniego finału...
Jednym słowem czytając Wasze posty i mając na uwadze swoje przemyślenia, mam nieodparte wrażenie, że ciut ciut pośpieszono się, ciekawe czemu? Owszem, czekaliśmy długo, może zbyt długo... ale pośpiech wcale nic dobrego nie załatwił... W mojej skromnej opinii nawet jeśli z wydaniem AM4 poczekanoby jeszcze 4 góra 8 tygodni, dopracowano szczegóły tak aby nikt z nas nie mógł się w najmniejszym stopniu doczepić byłoby jeszcze efektowniej, lepiej, super!
Chyba fakt, że niektórym (mnie także) AM4 posłużyła już na wyprawie w długi majowy weekend nie jest aż tak silny jak to, gdyby na początku maja puszczono w obieg informację, że od 1 lipca dostępna już najnowsza... bla bla... Zbiegłoby to się z wakacjami, medialnie okres akurat najbardziej trafiony itd... itp...
A to wszystko dlatego, że nieco żal mi, iż coś na co tak bardzo czekałem, testowałem, czy nawet jak ktoś napisał na forum narażałem życie

podczas testów i jazdy, oczywiście dobrowolnie!! niz tego ni z owego wyszło na świat, jednak nie do końca pozbawione wad... Nie znam się co prawda nad cyklem pracy w takich przypadkach i procedór informatycznych, jednak może właśnie tych 4, 5, może 6 tygodni zabrakło??... Ale miejmy nadzieję, że to zostanie naprawione w pierwszej aktualizacji, czyli poprawce, czego Wam i sobie życzę!
Aaaaa i podziękowania dla włodarzy AM za obniżenie cen subskrypcji, bo choć nadal są niezbyt niskie, to jednak zdecydowanie bardziej `do ugryzienia` a do tego mojego wątku nikt się nie odniósł, więc pozwalam sobie ów fakt raz jeszcze zaznaczyć i opiewać