msz1959 i tak i nie
ale to by mialo sens jak by ktos non stop te znaki uaktualnial
, a na to nie ma co liczyc. Jak przeoczysz znak to jaka masz szanse ze navi pokaze ci prawidlowa predkosc ?
Myślę, że szansa jest spora - przejechałem się z AM 6.0 na Mazury i z powrotem i w sumie zauważyłem 5-6 błędów, większość zresztą "przesadnie ograniczających", więc z punktu bezpieczeństwa (na drodze oraz w portfelu

) niegroźnych. No a na tych 600 km wszystkich ograniczeń, łącznie z obszarami zabudowanymi było pewnie ze sto albo więcej. Zakładam, że skoro wprowadzono tę funkcję to będą dane aktualizować - tu zresztą wielka rola użytkowników, którzy oprócz narzekania powinni wysyłać raporty do AM. Ja kilka tych zauważonych błędów pamiętam, czekam na AM 6.1 EU żeby sprawdzić, czy wciąż tam są.
Opinie, że ktoś zacznie patrzeć tylko na znaki w AM są moim zdaniem grubo przesadzone. Równie dobrze można by twierdzić, że ktoś w ogóle będzie prowadził samochód patrząc tylko na ekran nawigatora - w końcu zakręty tam zaznaczono. Nie dajmy się zwariować.
I nie piszcie proszę, że zwalniacie żeby się nie pocić na widok misiaczków - niech Wam raczej ciarki po grzbiecie chodzą jak widzicie małe dzieci bawiące się przy drodze.