Nie o to chodzi. Stacja jest na miejscu, ale jej opis wskazuje, że znajduje się w Będzinie, os. Syberka...
Dziwne, u mnie jest opis Czeladź Będzińska 80 C.H. "M1"
Sorki, niedokładnie się wyraziłem. Stacja i opis są OK. Stań sobie gdzieś w Będzinie czy Czeladzi rysikiem.
Daj Prowadź do/Wyszukaj. I znajdź Stacja benzynowa... I masz np. tak:
Neste A24: 0 m, Osiedle Syberka, Antoniów, Katowice, PL - o tej pisałem, nie dość że nie Antoniów, to nie Katowice
Bliska: 380 m, Osiedle Syberka, Będzin, Katowice, PL - Będzin tak, Syberka tak, ale jakie Katowice?
BP: 645 m, Osiedle Syberka, Antoniów, Katowice, PL - też bzdury...
Lotos: 1.1 km, Będzin, PL - tu OK
Orlen: 1,7 km, Czeladź, PL - tu też OK
Lotos: 2,0 km, Osiedle 27 Stycznia, Antoniów, Katowice, PL - znów bzdury... to jest przy trasie DK86, żadne osiedle, żaden Antoniów, żadne Katowice

Itd. od kilku wersji Aqurat nie potrafią tego poprawić?
Napisane: Czerwiec 25, 2009, 23:02:23
Nie o to chodzi. Stacja jest na miejscu, ale jej opis wskazuje, że znajduje się w Będzinie, os. Syberka...
No, jest to maksymalnie powalone. Jak się klika w różnych, nieodległych punktach, to pokazuje przeróżne, dziwne lokalizacje. Często z wolnym miejscem pomiędzy dwoma przecinkami. Coś tam miało być, ale nie zdążyło.
Nie wiem czy tak jest tylko w punktach wbudowanych, ale dzisiaj już jestem zmęczony. Jutro
sprawdzę Miplo - wywalę wyświetlanie i znajdowanie punktów wbudowanych i pobiorę kategorię
'Stacje benzynowe' z Miplo - może będzie lepiej... Ale nie sądzę
![wredny :]](https://pdaclub.pl/forum/Smileys/pdaclub/squaresmile.png)