To ja mam chyba złą AutoMapę. Żadnego z opisywanych przez was błędów (Warszawa-Lublin, Lublin-Kraków i Lublin-Poznań i powrót) nie udało mi się wyznaczyć.
Chyba tak

Też mam te błędy.
Proponuję wejść w:
Menu,Ustawienia,Trasy i przy - "Szybkość wyznaczania trasy" przesunąć suwak max w lewo.
Nic to nie daje,a zmarnowałem na to kupe czasu przesuwając za każdym razem suwak o pół milimetra.
A dzwonił ktoś z Was może do producenta?
Ja nie

Zresztą-prawie na pewno znaja juz problem,bo czytaja to forum. Skoro reagują na sugestie,które tu padaja...
Jechałem dziś z czwóreczką (trasa optymalna) i co do wyznaczania tras nie będę się wypowiadał bo nie porównywałem. Doprowadziła mnie do celu,
Owszem,ale zauważ,że na to nikt sie bynajmniej nie skarżył. Problem nie polega na tym,że nie doprowadza do celu(bo to robi zawsze) tylko w jaki sposób to robi.
Na ulicy jednopasmowej (np. na Wrocławskiej Leśnicy) każe trzymać się lewego pasa
A to "normalne"

Ja znam sytuacje gdzie każe sie trzymać lewego pasa (i faktycznie jest takowy)który skręca pod kątem 40 stopni w lewo. A powinna tam być raczej komenda nakazujaca skręt,albo komenda o trzymaniu sie pasa lewego powinna poprzedzac tę o skręcie.
Nasuwa mi się nowe hasło reklamowe AM: "AutoMapa - z nami zwiedzisz całą Polskę".
Dobre

Na pewno je wykorzystają. I słusznie,bo czy to źle,ze dowiesz sie tylu nowych rzeczy o naszym kraju ojczystym? I zobaczysz drogi i miejsca,których nie było dane zobaczyć innym?