Typowa, anonimowa. internetowa, guzik wart recenzja.
MM to MapaMap czy MioMap? W jakim to czasopiśmie dokładali?
Gdybyś zdał się na program pewnie sporo mnie podwórek byś zwiedził. To tak jak planująć przejazd przez stolicę wybrać punk Warszawa. Najlepiej jeszcze z przyczepą Campingową.
Gdzież to taki pomylony adres jest?
GDDKiA zarządza 20 000 km dróg, samorządy 300 000 km. Ile etatów w GDDKiA potrzeba by to ogarnąć?
Anonimowa? To moze najpierw sam podaj swoje imię, nazwisko, pesel i adres zamieszkania

Napisałem swoją opinię, można się z nia zgadzać lub nie - ile osób tyle pewnie opinii o każdej nawigacji.
MM to Mapa Map - przepraszam, zapomniałem że jest jeszcze takie cudo jak MioMap. MapaMap dokładali do logo.
Gdybym się zdał na program, to pewnie bym częściej na podwórkach lądował.
Pomylony adres jest pomiędzy Wrocławiem a Karpaczem - jeżeli komuś uda się dojechać po głównych drogach z Wrocławia do Karpacza z MapaMap to stawiam borwar.
Ktoś tam jeszcze pisał, że pewnie nic nie zmieniłem w ustawieniach. Otóż zmieniłem, nie pamiętam już co, ale miał prowadzić po aslfacie, szybkie drogi, bez żadnych przełajówek.
Kolejny problem z MapaMap to straszna niedokładność szczegółowych adresów. Jak szukałem bankomatu, to zaprowadził mnie dziwną drogą na około budynku gdzie był ten bankomat (objechałem go do okoła uliczkami, tak z 500 m), po czym wskazał 100 m przed samym bankomatem że jestem na miejscu. Wysiadłem z samochodu i dalej musiałem szukać sam, gdzież ten bankomat jest ulokowany - podjechać mogłem 20 m od niego. Zdałem tez sobie sprawę, że jakieś 10 minut temu przejżdżałem obok niego i niepotrzebnie zatoczyłem bezsensowne kółko. To jest akurat błąd algorytmu, bo powinien w jakiś sposób wskazać, że mogę już stanąć i dojść 20 m na piesze. A po co robiłem jeszcze rundę uliczkami - tego nie zrozumiem.
Biorę się jeszcze za testowanie NavigoExpert póki mam darmowy internet w komórce. Podobno lepiej sobie radzi od AM i potrafi omijać korki. Plusem jest to, że zawsze mamy najświeższe mapy ładowanie centralnie, minus to niestety konieczność posiadania dostępu do internetu i co się z tym wiaże - ciągłego zasięgu (a z tym na trasie jest różnie).