Mam podpobne kłopoty. Mam n560 i Rikaline 5033na BT. Rikaline łapie fixa szybciutko (na postoju, max 10 sekund) , a potem się rozłacza i szuka, szuka, potem łapie i gubi łapie gubi i łapie i już trzyma. Natomiast w czasie jazdy to potrafię przejechać dobre 25 km zanim złapie "w locie". No i baaaaardzo często poinetr wyskakuje z trasy (przy AM401). Ale dopóki w AM4 jedzie obok drogi i widzę cała trasę to "zlewam to" bo i tak widzę gdzie skręcić. Myślałem że to wina Rikaline. Przełączyłem sie póżniej na wewnętrzny GPS w n560, przejchałem jakieś 600-700 km i widzę że to samo. Czyli po mojemu problem leży gdzieś w we współpracy AM z n560 bo inne programy (mam tez licencję na AP, TT6 i testowałem długo IGO, MIO oraz Desti) takich problemów nie było za wyjątkeim AutoPilota (Ten to zazwyczaj nawiguje obok drogi......., dla niego to normalka, a właściwie to AP udaje że nawigije). No więc skoro TT6, Desti6 i IGO/MIO świetnie sobie radzą z moim rikaline, jego BT i wewnętrznym n560 to chyba mogę zaryzykować stwierdzenie że jest to wina softu.....Czyli AM4 jeszcze wymaga trochę pracy po stronie kompatybilności sprzętowej. Ale, tak się już przyzwycaiłem do AM4 od czasów beta2.1, że nie zamieniłbym AM na inny. Czasem wspomagam się TT bo tam gdzie AM4 nie ma adresacji to o dziwo TT ma.