No i w czasie długiego weekendu moja AM4 dostała mocno w dupę i ani razu mnie nie zawiodła.
Niech tylko poprawią te drobne bugi na mapach i mamy program prawie doskonały.
Przyłączę się do tego zdania, bo też właśnie wróciłem po sporych manewrach w terenie z AM na czele i jestem wręcz zachwycony tym, co osiągnięto, pomijając drobne wpadki na tyle drobne, że można je pominąć.
Zalety: po włączeniu fix w 2sek, wyznaczanie trasy długości ponad 600km w ok 5sek. Wyznaczyłem jej drogę z pkt przelotowymi, ponieważ taki miałem cel, w terenie była mała zmiana planów, więc musiała się szybko dostosować, co uczyniła wręcz perfekcyjnie i błyskawicznie. 3 dni latania od Poznania, przez jakieś Tomaszowy, Niewiadowy, docelowo Zakopane, na miejscu jakieś Bukowiny, Morskie Oka i inne chęchy i spowrotem, zupełnie inną trasą omijając korek z Zakopianki na wlocie do Kraka, przez miasto i wylot starą częścią na A4, małe skoki po śląsku, potem jakaś wiocha za Opolem, coś koło Brzegu, przez Oławę, Oleśnicę, trzebnicę dalej do domku w Poznaniu i ... rewelacja!

Jedyne miejsce, gdzie był błąd, to między Brzegiem a Oławą, na odcinku 2km jechałem niby 5m obok właściwej drogi, zrzucam to na źle obliczone położenie. Na całej trasie w ciągu pobytu, włącznie z marszem od Łysej Polany do Morskiego Oka nie zrobiła nic, co by spowodowało błąd, kazało zawracać, mijało się z prawdą, oszukiwało w obliczeniach czy pokazywaniu położenia i innych zwisach, o których piszą niektórzy. Jednym słowem nie dam sobie wmówić, że jest zła, a wszystkie małe kwestie, być może i te nie małe też można poprawić, na co liczę, że twórcy dadzą radę.