0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
To prawda praktycznie codziennie uzywam 4-ki od czasu pojawienia sie czyli bedzie to juz 4 tydzien i stwierdzam to samo. Np.: zimny start z 3-ka nastepowal max. do 1 min a w przypadku wylaczenia na jakis czas np. wizyta u klienta/spotkanie itp. lapanie sygnalu GPS praktycznie natychmiast t.j. w przeciagu parunastu sekund (uzywam b. dobrego odbiornika Socket, z ktorym nigdy nie mialem zadnych problemow) W przypadku 4-ki zimny start nastepuje po ok. 2-nawet 5 minutach i stwerdzam, ze dosc zesto zrywa polaczenie i nie jest to wina mojego dobiornika ani ustawien systemowych programu (probowalem roznych i zawsze to samo) Efekt jest taki, ze jak musze szybko wyruszyc w trase, nie spod domu lecz z jakiegos m-sca, ktorego nie znam i nie mam czasu na czekanie to zawsze uzywam sterej wersji AM.
... W przypadku 4-ki zimny start nastepuje po ok. 2-nawet 5 minutach...
primo - kod z AM3 działa, ale tylko z XLsecundo - nie można wybrać planów miast, bo wszystkie są na stałe zawarte w mapie Polski.
...Bo prawie gruba kase wywalilbym w cos zupelnie dla mnie bezuzytecznego:( a moze czekac na MapMape nowa ? tam ponoc beda szczegolowe plany miast z numerami domow.