Sygma, dam ci radę koleżeńską, bo widzisz z moich postów, że cię nie atakuję. Odpuść sobie ten styl wypowiedzi, bo na tym forum osoby masowo krytykujące program AutoMapa nie są mile widziane, sam o tym wiem najlepiej, bo też mam styl, że piszę czasami dość ostro

W zasadzie już dawno powinienem przestać cokolwiek tutaj pisać, ale co poradzę kiedy lubię tu zaglądać i coś skrobnąć, czasami mniej lub bardziej na temat, co zostało docenione już dawno temu i mam łatkę obserwowanego. Tak więc za zbyt dużo niepochlebnych opinii będziesz atakowany i potraktowany jak smerf, bo to jest forum portalu, który rozdaje automapie nagrody, więc walisz głową w mur. Chyba nie chcesz trafić na listę osób, którym z zasady się nie odpowiada, a którym od czasu do czasu piszę się niesympatyczne riposty. Ja juz nabrałem dystansu do tego, że czasami wyskoczy mi jakaś mądrala, nawtyka, że zaśmiecam swoimi postami tylko wątki i znika. Ale miłe to nie jest, a nie wiem jak Ty, ale ja forum traktuje jako wypoczynek, odstresowanie, hobby, relaks itd , a nie powód do kolejnego uderzenia krwi do mózgu

Piszę ci to z życzliwości, a nie żeby ci dokuczyć