Nie mam Androidowego sprzętu więc nie wiem jak by to mogło działać, ale jest OsmAnd (rutowalna nawigacja na bazie Open Street Maps) a do niej wersja mapy UMP-pcPL, która jest chyba najbardziej aktualna ze wszystkich.
No właśnie na jak najbardziej aktualnej, i w miarę często aktualizowanej mapie mi zależy.
Połączone: Lipiec 25, 2012, 10:40:57
Wg mnie jedyną realną konkurencją dla automapy na Polskę jest naviexpert, tak więc poleciłbym wypróbowanie go sobie na andku, bo tez jest wersja trial 7 dniowa. Zważywszy, że wersja AM na androida oficjalnie nie istnieje, to NE na dzień dzisiejszy nie ma żadnej realnej konkurencji 
Trochę przysnęła ta AM. Znając mnie to już nie będzie mi się chciało jej instalować i zostanę przy NE.
AM ma co prawda świetne mapy, ale moje ostanie doświadczenia z nią nie są niestety najlepsze. Jechałem starą trasą (podobno jakoś inaczej teraz można) z Wrocławia do Warszawy, przez Piotrków i gierkówką. AM zgubiła się chyba z 3 razy. I to tak zupełnie, że konieczny był restart (kiedyś to się nie zdarzało). Miałem już jakieś 150km do celu, a ta mi wkręcała, że ponad 300. Ciągle odciągała z trasy, jeszcze przy samym wjeździe do Warszawy kazała skręcić na Kraków. Na szczęście wiedziałem, jak mam jechać, bo inaczej nie wiem na jakie manowce by mnie wyprowadziła.