0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Nic więcej nie zaznaczasz, a działa Ci internet w samym urządzeniu ? U mnie LD i MiploSync działają bez problemu.Edit:W ustawieniach AMTraffic zaptaszkowałeś wszystko ?
Problem tkwi w ustawieniach bluetooth.
Panowie u mnie jeszcze jeden numer zauważyłem, minimalizacja nie działa. Po wciśnięciu wraca po widoku mapy... Jak u Was???
Cytat: angler22 w Grudzień 22, 2010, 09:48:32Cytat: Piotr - sq2frv w Grudzień 22, 2010, 09:02:53Nie działa funkcja "minimalizuj" (BLOW70iBT)Do minimalizacji powinieneś mieć explorera w tle. Wersja 6.6.2 AM automatycznie go uruchamiała - widocznie ta nowa już nie uruchamia.Potwierdzam, właśnie do tego doszedłem a to pewnie dlatego, że: " * Poprawki i dostosowania dla HTC Touch HD2, Blow 70iBT, Trak GPS-515, Navigon."
Cytat: Piotr - sq2frv w Grudzień 22, 2010, 09:02:53Nie działa funkcja "minimalizuj" (BLOW70iBT)Do minimalizacji powinieneś mieć explorera w tle. Wersja 6.6.2 AM automatycznie go uruchamiała - widocznie ta nowa już nie uruchamia.
Nie działa funkcja "minimalizuj" (BLOW70iBT)
support AM nie pomogł mi bo jak twierdzi nie mam fabrycznego ROM, a ja nie grzebałem nic, z braku czasu"Informacje o niefabrycznej wersji ROM otrzymalismy od dzialu technicznego firmyGoClever, zalecamy zatem konktakt z nimi celem zmiany ROM na wersje oryginalna."tylko co ciekawe w wersji am 6.6.1 wszystko działało, trudno nie bede im juz wiecej wysylal LD...., niech sobie sami szukaj testerów LD,