Witam, ja też musze się pochwalić nie udaną próbą współpracy z AM 6.5. Zainstalowałem program na Glofiishu M810 i zacząłem pierwsze próby i poraszka. Wyznaczyłem trasę z pod domu do m. Klenovica na Chorwacji (950 km)urządzenie długo myślało aż ją wyznaczyło(trasa optymalna), jak wyznaczyło, zacząłem jechać i skręcać po drodze, żeby wyznaczało trasę po zmianie i kapucha. Zaczęło wyznaczać ale się zwiesił palm, zresetowałem urządzenie , wyznaczenie ponowne i znowu to samo . AM 6.5 zaczęło strasznie obciążać urządzanie bo pojawił się komunikat że za mało pamięci. Na trasach krótszych po 250 km to samo, nie można z opcji trasy i zmian na krótką ,szybką czy optymalną nic zrobić bo się albo zawiesi lub odwoła że za mało pamięci. Z tego co pisano to miały być poprawione sposoby przeliczania tras i zmniejszanie obciążenia procesora i pamięci. Instalacja przebiegała na sformatowanej karcie i wyczyszczonym urządzeniu i nic . Musiałem wrócić do wersji 6.2 AM i wszystko ok, trasy wyznacza dobrze ,brak zwiech i odwoływania się do braku pamięci.Uważam ,że znowu się pośpieszyli żeby coś wypuścić a jest oprogramowanie niedopracowane.Cieszyłem się na asystenta pasa ruchu a teraz będę czekam na AM. 6.6 żeby babole poprawili.