Wczoraj wieczorem wróciła moja navi z wojaży po Europie, więc od razu wrzuciłem 6.9 i ...
- częste skokowe przesuwanie się pozycji na mapie (nie występuje na 6.8.1 - sprawdzone)
- wyłączenie nazw ulic w dymkach nie jest zapamiętywane, jakie jest to męczące wiedzą Ci, co często jeżdżą po mieście
- w samej Łodzi zauważyłem kilka błędów

jak z wątku
http://pdaclub.pl/forum/automapa/%28wydzielony%29porzadnie-w-lewo/, w poprzedniej wersji ich nie było
- czy ktoś wie jak wyłączyć ten pipipi... dźwięk podczas klikania? Poprzedni myk z voiceplaybeep=0 nie działa...
- o LD nie chce mi się pisać

- IMO nowe menu jest wyjątkowo nieergonomiczne i mało czytelne, być może to kwestia przyzwyczajenia ale na razie nie mogę się w nim odnaleźć
- blokady LD i MiploTraffic - czy ktoś nad tym jeszcze panuje? Gdybym nie wiedział, że Rondo Inwalidów jest częściowo nieprzejezdne wpakowałbym się na minę, blokada pojawiła się po synchronizacji przez zainstalowany MiploSync, automapowa i LD dały ... wiadomo co

I to na razie tyle po kilku godzinach testów
Ja nie mam żadnych większych zastrzeżeń do tej wersji AM, działa prawidłowo, nie zawiesza się na moim HD2, lepiej chodzi LD, usunięto wszystkie błędy które zgłaszałem podczas beta testów 
Za dopłatą zamienię się na Twoją licencję, bo moja najwyraźniej robi mnie w ....