AM 6.6.1 już oficjalnie

• 446 Odpowiedzi
  • 100808 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

MarkNavi

Odp: AM 6.6.1 już oficjalnie
« Odpowiedź #120 dnia: Październik 18, 2010, 07:35:30 »
Nie jestem pewny czy masz w tym przypadku rację, bo wg tego http://wiadomosci.wpr24.pl/wiadukt_na_traktorzystow_do_remontu_dopiero_wiosna
nie ma na tej ulicy remontu wiaduktu, a AM podaje, że jest i blokuje przejazd zdarzeniem. Może ktoś to przeczyta i potwierdzi, czy ta ulica jest przejezdna, czy nie
Jest przejezdna.

No to wszystko jasne. Zdarzenia do czasu poprawienia idą na OFF  :-|

« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2010, 17:52:11 wysłana przez MarkNavi »

*

Offline emisiu

• Ekspert AutoMapa
  • 2362
« Odpowiedź #121 dnia: Październik 18, 2010, 08:20:15 »
Niestety nie wiem jak ominąć ten babol w wersji WCE, nie mam nawet na czym poćwiczyć.
2 puste miejsca w menu podręcznym dostępnym w oknie informacji o POI można wprawdzie uzupełnić
poleceniami edycji i kasowania POI, ale choć te polecenia pokażą się wtedy w menu, to nie działają.

Na WCE nic się nie da zrobić, mnie się przynajmniej nie udało znaleźć żadnego sposobu. Babol jest ewidentny.

*

Offline Wookash82

• 272
  • Sprzęt: Mio P560
« Odpowiedź #122 dnia: Październik 18, 2010, 10:35:10 »
No to wszystko jasne. Zdarzenia do czasu poprawienia idą na OFF  :-|

ja wrocilem do beta 1 bo te zdarzenia robia tyle samo zamieszania w wyznaczaniu tras co SR i LD na poczatku wprowadzenia tej funkconalnosci w AM

A usuniecie pliku events tez nie jest az tak dobrym posunieciem...

... po usunieciu zdarzen z blokadami droga staje sie przejezdna a w rzeczywistosci jest nie przejzdna i Miplo nie koryguje braku blokad ze zdarzen Tzn Miplo nie dodaje blokad w miejsce usunietych blokad ze zdarzen
Proste są dla szybkich samochodów, Zakręty są dla szybkich kierowców...

AutoMapa 6.10.0

*

Offline jachraniak

• 2152
  • Sprzęt: iPhone 13
« Odpowiedź #123 dnia: Październik 18, 2010, 10:56:15 »
Jeszcze nie sprawdzałem... Ale jeśli jest tak jak napisał Wookash82 to ręce opadają. Czy za każdym razem Aqurat musi coś zawalić? Niby jest postęp, idzie do przodu; mapa, program... ale mam wrażenie że mają tam jakiegoś kreta/hamulcowego

*

Offline tesbor

• **
  • 242
  • Sprzęt: Galaxy sIII + Galaxy Note II
« Odpowiedź #124 dnia: Październik 18, 2010, 11:10:06 »
W sobote robilem trase Poznan-Torun-Poznan. Wlaczone LD/SR, godz. 17:00, trasa optymalna.
Na odcinku poznan-gniezno trwa budowa drogi S5.
AM wyznaczyla objazd tego odcinaka (w kierunku polnocno-zachodnim) podczas gdy mozna bylo sprawnie przejechac ten odcinek i w rzeczywistosci nie jest on "trwale" zablokowany - jest zrobiony tymczasowy objazd drogi na odcinku tylko kilkuset metrow, ktorym sprawnie przejechalem.

*

MarkNavi

« Odpowiedź #125 dnia: Październik 18, 2010, 11:22:31 »
W sobote robilem trase Poznan-Torun-Poznan. Wlaczone LD/SR, godz. 17:00, trasa optymalna.
Na odcinku poznan-gniezno trwa budowa drogi S5.
AM wyznaczyla objazd tego odcinaka (w kierunku polnocno-zachodnim) podczas gdy mozna bylo sprawnie przejechac ten odcinek i w rzeczywistosci nie jest on "trwale" zablokowany - jest zrobiony tymczasowy objazd drogi na odcinku tylko kilkuset metrow, ktorym sprawnie przejechalem.

no jaja jak berety  :ok: :ok: :ok: Ręcę i nogi się uginają  :O

Połączone: [time]Październik 18, 2010, 11:27:41[/time]
... po usunieciu zdarzen z blokadami droga staje sie przejezdna a w rzeczywistosci jest nie przejzdna i Miplo nie koryguje braku blokad ze zdarzen Tzn Miplo nie dodaje blokad w miejsce usunietych blokad ze zdarzen

Powiem tak, jak mam wybierać pomiędzy brakiem blokady na mapie, a blokadą której w rzeczywistości nie ma, to wybieram to pierwsze  :wink: W najgorszym wypadku pojadę objazdem, jaki przygotują na miejscu służby drogowe. Ale i tak to wg mnie lepsze rozwiązanie niż dziwne wyznaczenie trasy przez AM tylko dlatego, że jest na mapie fałszywe (nieistniejące w rzeczywistości) zdarzenie. Ja tego doświadczyłem i nie podoba mi się to.
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2010, 11:32:48 wysłana przez MarkNavi »

*

Offline grypiomi

• **
  • 100
  • Sprzęt: Cruser Alpha B50
« Odpowiedź #126 dnia: Październik 18, 2010, 12:53:17 »

Widzę ... jakoś podejrzanie realne to widmo (dolny screen):

Dodaj jeszcze kiedy Geoportal te zdjęcia zrobił. A całą drogę  Bidaczów - Wólka tam widzisz? Powstała w zeszłym roku. Jest to droga asfaltowa o szerokości nie jednej krajówki. W AM sklasyfikowana źle.

Ale się na mnie uwziąłeś Wielki Moderatorze:P

*

Offline tesbor

• **
  • 242
  • Sprzęt: Galaxy sIII + Galaxy Note II
« Odpowiedź #127 dnia: Październik 18, 2010, 13:59:01 »

Jakie jaja, jakie nogi sie uginaja?

Trasa jest przejezdna (w obie strony), oczywiscie roboty drogowe sa prowadzone (obok), ale oficjalnego objazdu nie ma. Sa utrudnienia typu zakaz wyprzedzania i ograniczenie predkosci. Ja zwrocilem uwage na ten fakt bo jezeli pamietam to na Beta 1 chyba nie bylo tego objazdu mimo, ze roboty drogowe byly tam prowadzone od dawna - i tylko tyle, nie poddalem krytyce, ze AM dala alternatywna "zla" trase i jest to raczej wtret do dyskusji o LD / SR / blokadach - wlaczac czy nie wlaczac te funkcje.
Po prostu w tym wypadku (gdy ja jechalem) jazda po blokadzie byla korzystniejsza niz jazda objazdem.

A poza tym AM 6.6.1 dziala ok na ten czas.

*

MarkNavi

« Odpowiedź #128 dnia: Październik 18, 2010, 14:15:52 »

Jakie jaja, jakie nogi sie uginaja?

Trasa jest przejezdna (w obie strony), oczywiscie roboty drogowe sa prowadzone (obok), ale oficjalnego objazdu nie ma. Sa utrudnienia typu zakaz wyprzedzania i ograniczenie predkosci. Ja zwrocilem uwage na ten fakt bo jezeli pamietam to na Beta 1 chyba nie bylo tego objazdu mimo, ze roboty drogowe byly tam prowadzone od dawna - i tylko tyle, nie poddalem krytyce, ze AM dala alternatywna "zla" trase i jest to raczej wtret do dyskusji o LD / SR / blokadach - wlaczac czy nie wlaczac te funkcje.
Po prostu w tym wypadku (gdy ja jechalem) jazda po blokadzie byla korzystniejsza niz jazda objazdem.

A poza tym AM 6.6.1 dziala ok na ten czas.

te jaja i berety, to nie do ciebie. Po prostu wyraziłem dość ostro swoją opinię, że zgadzam się z Tobą. Ty to tylko odebrałeś odwrotnie  :)

*

Offline rgr

• 1045
« Odpowiedź #129 dnia: Październik 18, 2010, 14:55:30 »
2. trasa Wrocław Jelenia Góra - koło Bolkowa ciągnie "opłotkami" żeby powrócić na trasę.
A może trochę precyzyjniej byś pisał? Trasa szybka żadnych opłotków mi nie zalicza,
optymalna za Bolkowem zamiast drogi E75 wybiera trochę krótszą drogę lokalną przez Płoninę.
Ta ta sama co przez Wierzchosławice? Raz pojechałem wg AM - droga skandal :D.
A AM wyznacza ją od niepamiętnych czasów, tzn. od wprowadzenia SR chyba.
Oczywiście nie jechać nią...
To nie tablica ogłoszeń !

*

Offline puniek

• 4617
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S7 EDGE SM-G935F
« Odpowiedź #130 dnia: Październik 18, 2010, 15:43:32 »
@puniek, @morette
U mnie nie ma znaczenia sposób wyznaczania trasy (czy  z puktem przelotowym, czy nie, czy z pozycji gps, czy z podanej lokalizacji), zawsze na długich trasach jest problem zarówno z pętlą, jak i przeliczaniem całej trasy zamiast kilku ulic po zjechaniu z niej. Który z problemów wystąpi zależy tylko od humoru AM.

Pozdr
dziubekma

Wyślij to do supportu
ISTQB Certified Tester

*

Offline bartek_63

• 584
    • http://www.bayercropscience.pl/strony/1/i/91.php?pracownik_id=113
  • Sprzęt: Mio-169; NavRoad VIVO Plus; AM6; Nuvi 660; CN
« Odpowiedź #131 dnia: Październik 18, 2010, 19:25:10 »
AM zaleca instalację wersji 6.6.1 EU na karcie 2GB ze zmniejszeniem instalowanego obszaru mapy.
Może ktoś powie jak to zrobić bo ja nie widzę takiej możliwości.
Już wiem.
Wybór obszaru jest po wpisaniu licencji a nie wcześniej.  :D
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2010, 19:33:09 wysłana przez bartek_63 »

« Odpowiedź #132 dnia: Październik 18, 2010, 20:38:56 »
Witam,

W najnowszej wersji AutoMapy po wybraniu  Menu - Prowadź do - POI
przy wpisywaniu z klawiatury nazwy kategorii nie następuje efekt "wyszarzania" liter w miarę zawężania możliwości wyboru.
Dopiero kliknięcie w okno "Kategorie" pokazuje klawiaturę już z "wyszarzonymi" niepotrzebnymi literami.

W poprzedniej wersji tak nie było (w każdym przypadku następowało
wyszarzanie niepotrzebnych liter) więc mam pytanie czy jest to zamierzony efekt tej wersji czy też coś nie tak mi działa.

Pozdrawiam,

*

Offline Sonny

• 258
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S 2
« Odpowiedź #133 dnia: Październik 18, 2010, 21:20:26 »
U mnie (HTC HD2) AM nie pamięta, że ekran ma być obrócony... Czy ktoś z Was może mi powiedzieć co mam zrobić by ekran się sam przekręcał wraz z obróceniem telefonu ? Gdzie to ustawić ?
Pozdrawiam
Sonny

*

Offline AdamMie

• 1033
  • Sprzęt: Asus 636N, NavRoad Q1, AM 6.10 _PL
« Odpowiedź #134 dnia: Październik 18, 2010, 21:33:17 »
Witam,

przy wpisywaniu z klawiatury nazwy kategorii nie następuje efekt "wyszarzania" liter w miarę zawężania możliwości wyboru.
Dopiero kliknięcie w okno "Kategorie" pokazuje klawiaturę już z "wyszarzonymi" niepotrzebnymi literami.

wyszarzanie niepotrzebnych liter) więc mam pytanie czy jest to zamierzony efekt tej wersji czy też coś nie tak mi działa.

Pozdrawiam,
Na NavRoadzie Q1 blakną niepotrzebne litery.
« Ostatnia zmiana: Październik 18, 2010, 21:36:40 wysłana przez AdamMie »

*

Offline Klusek

• 1410
    • http://www.pdaclub.pl/info.php?id=6656
  • Sprzęt: Xperia Arc S
« Odpowiedź #135 dnia: Październik 18, 2010, 21:53:08 »
Witam,

Pozdrawiam,

U mnie też literki się nie wyszarzają. AM instalowana na świeżo, Samsung Omnia Pro B7610.
Sony Xperia Arc S powered by:
FXP208 - CM10

*

Offline cichyq

• **
  • 141
  • Sprzęt: HTC HD2; AM EU; HTC Sensation XE
« Odpowiedź #136 dnia: Październik 19, 2010, 08:44:53 »
Hehehe,
Szukalem miejscowosci Polkowice, zle kliknalem i nie wpisalem pierwszej litery "P".
Menu/Prowadz do/Adresy/Miasto.
Wpisałem "olkowic" pokazalo mi miejscowość Olkowice, ok dalem kursor w lewo i ...... własnie nie da się dostawic litery "P" :)
Trzeba usunąc cały ciąg znaków i zacząć pisać od nowa :)

U Was tak samo ??

Pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2010, 08:46:54 wysłana przez cichyq »
Nie kłóć się z głupim, bo zniży cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

*

Offline Darkph

• 493
« Odpowiedź #137 dnia: Październik 19, 2010, 08:57:26 »
Witam - w opisie zmian do nowej wersji widnieje :
"Umożliwienie wykorzystania zdarzeń drogowych (roboty drogowe, blokady etc.) do lepszej nawigacji przez urządzenia bez dostępu do Internetu, dzięki dołączeniu danych o tych zdarzeniach bezpośrednio do danych mapowych. "

Rzeczywiście na mapie pojawiły  ikonki robót drogowych.

Czy wiecie jak są synchronizowane/aktualizowane  dane u osób, których urządzenia nie mają bezpośredniego połączenia z internetem?
Czy to się dzieję przez program AMCenter ?
Z tego co zdążyłem wyczytać - wpływa to również na wyliczanie trasy - czy jest możliwość - wyłączenia tego, lub włączenia opcji w stylu "ignoruj dla tej trasy" ?

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
  • Sprzęt: Navroad Vivo Plus, Huawei Honor 6
« Odpowiedź #138 dnia: Październik 19, 2010, 09:35:06 »
Czy wiecie jak są synchronizowane/aktualizowane  dane u osób, których urządzenia nie mają bezpośredniego połączenia z internetem?

Bezpośrednio z AM, poprzez funkcję "Pobierz" z ekranu podglądu zdarzeń. Niestety nie wszystkie urządzenia są supportowane, ale chyba bardziej z powodu błędu w skórce niż celowo.

Z tego co zdążyłem wyczytać - wpływa to również na wyliczanie trasy - czy jest możliwość - wyłączenia tego, lub włączenia opcji w stylu "ignoruj dla tej trasy" ?

Jedynie poprzez wykasowanie pliku events.

*

Bilunia

« Odpowiedź #139 dnia: Październik 19, 2010, 10:21:53 »

... lub zmianę jego nazwy.
I to są na chwilę obecną jedyne chyba klucze do sukcesu. :ok:
Z tą blokadą "Łubowo" na wylocie z Gniezna w kierunku Poznania, to przegięli. :shock:

*

Offline Darkph

• 493
« Odpowiedź #140 dnia: Październik 19, 2010, 11:07:47 »

Bezpośrednio z AM, poprzez funkcję "Pobierz" z ekranu podglądu zdarzeń. Niestety nie wszystkie urządzenia są supportowane, ale chyba bardziej z powodu błędu w skórce niż celowo.

Dzięki za info
HeHe - czyli zrobił Kazek wynalazek...
Czyli jak mam PNA bez możliwości bezpośredniej komunikacji z netem - to będę miał świeże dane raz na trzy miesiące ?
Cały czas mam nadzieje że jest lub będzie to "podłączone" do AMCenter i będzie aktualizowane co najmniej codziennie - inaczej można to o kant .... rozbić.
Całe szczęście że chociaż wiem jak to wyłączyć ...

*

Offline akubit

• Ekspert GPS
  • 4001
  • Sprzęt: Navroad Vivo Plus, Huawei Honor 6
« Odpowiedź #141 dnia: Październik 19, 2010, 11:46:35 »
PNA można podłączyć z netem przez Activesync. No, nie każde PNA   B)

*

Offline Darkph

• 493
« Odpowiedź #142 dnia: Październik 19, 2010, 12:22:16 »
Moje niestety nie - komunikuje się jedynie przez przekładanie karty pamięci.

*

Offline Ian

• *
  • 93
  • Sprzęt: TT VIA 62, Samsung Mega, Garmin 2460 L
« Odpowiedź #143 dnia: Październik 19, 2010, 13:03:52 »
Wczoraj wgrałem AM 6.6.1 (bez problemów, nadpisując na AM 6.6.). Dzisiaj pierwsza trasa i od razu dwa babole:
Trasa Pabianice - Rzgów - Łódź.
 1. W Pabianicach, na skrzyżowaniu ul. Łaskiej z ul. Zamkową nawigacja mówi "lekko w prawo" a w APR prawy pas jest przekreślony i zielony jest drugi pas, do jazdy prosto i w lewo.
 2. W Rzgowie, na skrzyżowaniu trasy 71 z trasą 1 (E75) nawigacja mówi "w lewo" a w APR lewy (zielony) pas jest do jazdy na wprost, wbrew znakom na jezdni.
Ponadto. na dojeździe do Łodzi ul. Rzgowska jest od miesiąca zablokowana (remont) ale w AM nie mam żadnych informacji mimo, że mam włączony ( i teoretycznie działający) TR.
Nie komentuję!

*

Offline bolongo

• 43
  • Sprzęt: Asus P750 WM 6.1 (AM 6.6.1 beta2)
« Odpowiedź #144 dnia: Październik 19, 2010, 13:42:27 »
Czy możne ktoś sprawdzić trasę z lewego brzegu Warszawy na Wał Miedzeszyński 389A (restauracja Boat House)?
U mnie prowadzi tak:
1: START, START, Czerniaków, Mokotów, Warszawa, Polska
2: 0 m, Ostro w prawo, (724) Czerniakowska, Czerniaków, Mokotów, Warszawa, Polska
3: 595 m, Na rondzie prosto, (E77;7) Czerniakowska, Czerniaków, Mokotów, Warszawa, Polska
4: 1.1 km, Prosto, (E77;7) Czerniakowska, Sielce, Mokotów, Warszawa, Polska
5: 1.7 km, Zjedź w prawo, (E30;2) Most Łazienkowski, Ujazdów,  , Warszawa, Polska
6: 215 m, Zakręt w prawo, (E77;7) Solec, Solec, Śródmieście, Warszawa, Polska

I tutaj na pierwszym zjeździe w prawo z Mostu Łazienkowskiego powinienem skręcić na Puławy i tuż za zjazdem po prawej stronie jest Boat House, a AM uparcie prowadzi prosto.
Byłem tam dzisiaj dwa razy i nie ma żadnej blokady czy robót drogowych.

7: 670 m, Prosto, (E30;2) Stanów Zjednoczonych, al., Kępa Gocławska, Praga Południe, Warszawa, Polska
8: 900 m, W prawo, Urugwajska, Kępa Gocławska, Praga Południe, Warszawa, Polska
9: 135 m, W prawo, Lizbońska, Kępa Gocławska, Praga Południe, Warszawa, Polska
10: 515 m, W prawo, Brazylijska, Saska Kępa, Praga Południe, Warszawa, Polska
11: 420 m, W prawo, Międzynarodowa, Kępa Gocławska, Praga Południe, Warszawa, Polska
12: 180 m, W prawo, (E30;2) Stanów Zjednoczonych, al., Kępa Gocławska, Praga Południe, Warszawa, Polska
13: 845 m, Zjedź w prawo, Kępa Gocławska, Praga Południe, Warszawa, Polska
14: 85 m, Zjedź w lewo, Kępa Gocławska, Praga Południe, Warszawa, Polska
15: 165 m, Zakręt w lewo, Saska Kępa, Praga Południe, Warszawa, Polska
16: 375 m, Do celu, Kępa Gocławska, Praga Południe, Warszawa, Polska
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2010, 13:44:31 wysłana przez bolongo »

« Odpowiedź #145 dnia: Październik 19, 2010, 14:12:34 »
Bolongo! Jak wskażę wg adresu Wał Miedzeszyński 289A to prowadzi jak u Ciebie (esy floresy), a jak poprowadzę do POI restauracja Boat House to wyznacza prawidłowo . Dziw nad dziwy, ale po skasowaniu w Bydgoszczy wiaduktu istniejącego od 6 lat i będącego na wszystkich poprzednich mapach do AM 6.6.0 (zgłaszane do supportu od beta1) włącznie nic mnie już nie dziwi.

Połączone: Październik 19, 2010, 14:13:41
Przepraszam oczywiście Wał Miedzeszyński 389A - literówka.

*

MarkNavi

« Odpowiedź #146 dnia: Październik 19, 2010, 14:14:42 »
Koledzy piszecie, że pozbyć się zdarzeń można poprzez wykasowanie pliku events. Przykro mi ale muszę obalić waszą teorię . Wykasowanie tego pliku niewiele daje. Zróbcie sobie doświadczenie i po wykasowaniu (zmianie nazwy pliku) pliku events odpalcie AM, wejdźcie w opcję AMtraffic / Zdarzenia AMtraffic i kliknijcie przycisk pobierz. Wasze miny po tej operacji będą bezcenne, bowiem zdarzenia wam się ponownie pobiorą, a wcześniej wyznaczona trasa zostanie skorygowana o pobrane zdarzenia  :( . Jeżeli nie macie przycisku pobierz , wówczas wystarczy wyjść z domu na spacer, odpalić AM, złapać fixa, poczekać chwilę i ponownie wejść w zdarzenia AM traffic . Efekt jak się domyślacie będzie taki sam. Jedyny sposób aby się uwolnić raz a dobrze od wciskanych nam na siłę zdarzeń jest wyłączenie Live Drive. Innego sposobu nie znam. Jeżeli wyłączycie AM bez odłączania funkcji LD, wówczas zdarzenia znikną z systemu i to jedyna różnica jeżeli nie mamy pliku events. Jeżeli plik jest to zdarzenia są zapamiętywane, jeżeli nie mamy to zdarzenia pamiętane są jedynie podczas aktualnego uruchomienia programu AM. To tyle. Obawiam się, że parę osób teraz posmutniało, bo ja do nich należę, po zauważeniu tej sytuacji. Tak więc dotąd jak w  AM nie dorobią pytania typu "czy chcesz uwzględniać zdarzenia drogowe w wyznaczeniu trasy" lub dotąd jak te zdarzenia nie będą odzwierciedlały faktycznej rzeczywistości, to korzystanie z LD stoi u mnie pod dużym znakiem zapytania.
« Ostatnia zmiana: Październik 19, 2010, 14:17:10 wysłana przez MarkNavi »

*

Offline Eldorado9

• **
  • 187
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #147 dnia: Październik 19, 2010, 14:14:50 »
Witajcie!

Po przejechaniu około 1000 km po woj. lubelskim i mazowieckim zauważyłem 3 błędy w funkcjonowaniu samego programu:

1. O fotoradarach informuję kiedy chce i w odległości jakiej chce.
2. Pomimo odptaszkowania informowania o wyznaczeniu trasy z uporem maniaka co jakiś czas podaje odległość.
3. Obracania na HTC HD2 jak nie działało tak nie działa, ale przynajmniej wcześniejsze wersje uruchamiały się w takiej pozycji w jakiej została zamknięta AM i potrafiły same powrócić np. po odebraniu telefonu do pozycji poziomej w 6.6.1 muszę użyć opcji - obróć ekran aby zmusić AM do poziomej orientacji.

Czy u Was również takie błędy występują?

Pozdrawiam
Eldorado9
Pozdrawiam
Eldorado9

*

Offline Sonny

• 258
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S 2
« Odpowiedź #148 dnia: Październik 19, 2010, 14:20:28 »
U mnie występuję błąd / problem nr 3 i jest to nad wyraz drażniące...
Pozdrawiam
Sonny

*

Offline gornik

• 13
    • www.eridanus.org
  • Sprzęt: Modecom Freeway MX2
« Odpowiedź #149 dnia: Październik 19, 2010, 14:26:39 »
Czy możne ktoś sprawdzić trasę z lewego brzegu Warszawy na Wał Miedzeszyński 389A (restauracja Boat House)?

Podejrzewam, że problem wynika stąd, że ten adres jest tuż przed połączeniem głównej nitki Wału ze zjazdem z Trasy Łazienkowskiej. Dlatego wyprowadza Cię dookoła, żebyś wylądował na tej głównej nitce. Zjazd dla AM nie jest ulicą Wał Miedzęszyński.