Zamarł dzwięk w 636N

• 6 Odpowiedzi
  • 1053 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Zamarł dzwięk w 636N
« dnia: Czerwiec 16, 2007, 13:55:24 »
Witam,
Zamarł mi od jakiegoś czasu dźwięk w 636N. Tzn. skala dźwięku w suwaku z ikonki głośnika jest na minimum i w sytuacji gdy się ją zwiększy samoczynnie powraca do pozycji najmniejszej. Nie wiem  co z tym zrobić bo dźwięku brak. Robić HR?
--
pozdrawiam

*

Soovek

Odp: Zamarł dzwięk w 636N
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 16, 2007, 22:55:11 »
Masz zainstalowanego pirackiego tom toma ???!!!
Wstydź się.
HR pomoże jeśli nie to padł głośnik servis ale stawiam na pirata.
Pozdrawiam

*

Offline amnezja

• 45
  • Sprzęt: FS Loox N560
« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 16, 2007, 23:05:30 »
Ale jest na to rada bo pirat TT i zanik dzwieku to norma w pocketach z nizszej polki cenowej i jakosciowej do ktorych zalicza sie a636n i mio P550.
Opis byl wielokrotnie na forum co i jak i gdzie wkleic i zamienic ...
Po tej zamianie mozna dalej uzywac pirackiego TT i problem z glosem nie powroci.
Ja tam mam w sumie wszystko pirackie na swoim pockecie , zadnego programu nie kupie i nie kupilem a zainstalowane mam prawie 4 gb softu :) :D :P

*

Offline olpiter

• 22
  • Sprzęt: citizen :)
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 16, 2007, 23:32:21 »
ravel

*

Offline b707

• **
  • 211
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 17, 2007, 00:06:17 »
Ale jest na to rada bo pirat TT i zanik dzwieku to norma w pocketach z nizszej polki cenowej i jakosciowej do ktorych zalicza sie a636n i mio P550.

Ravel... Ale masz chłopie kompleks... Naprawdę FS N560 jest tak kiepski że musisz jeździć po Asusach i Mio by upewnić sie w dobrym wyborze?

Zresztą czy na forum pdaclub.pl Posiadanie 4-5 kont jest zgodne z regulaminem? IMHO nie... a przynajmniej nie powinno byc bo co z tego ze kogos zabanujemy jak on sobie załozy kolejne konto..

Administratora prosiłbym o zrobienie porządku z tym użytkownikiem bo az żal [za przeproszeniem] d**e ściska jak czyta sie jego komentarze... Jak chłopak ma kompleksy i sie tak meczy na tym forum to poratujcie go i zabanujcie... raz i na zawsze...

A kolegę Ravela skierował do piaskownicy żeby polepił sobie babki z piasku na od stresowanie... Ponoć przedszkolaka to pomaga...

Zresztą kolegę kojarzę z innego forum... I jak się nie mylę... To zawód stresu trochę może dawać... I takie zachowanie IMHO nie przystoi:/ Oczywiście jak dobrze pamiętam.
pzdr

*

Offline Nameless

• 1393
    • PDAclub.pl
  • Sprzęt: iPod Touch, iPAQ 2210, Palm m515 i Nokia 6820
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 17, 2007, 00:31:51 »
Ravel już nie pierwszy raz robi nowe konto i nie pierwszy raz dostaje bana. Niestety uparcie tworzy nowe skrzynki e-mailowe, a że IP ma zmienne to nie ma na niego sposobu... ::)
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 17, 2007, 18:10:56 wysłana przez Nameless »

~..in a Rub-a-duB style..in a Rub-a-duB style..~

*

Soovek

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 17, 2007, 22:59:31 »
Zamykam i proszę o BANA dla Ravel'a
CLOSED