Big problem z A636 :( Może ktoś pomoże

• 0 Odpowiedzi
  • 845 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Big problem z A636 :( Może ktoś pomoże
« dnia: Kwiecień 28, 2008, 09:55:53 »
Witam. Mam niemały problem z moim Asuskiem i obawiam się, że czeka go serwis (pogwarancyjny niestety), ale może jest jeszcze jakaś nadzieja..
Kłopoty zaczęły się od problemów z nawiązaniem połączenia przez ActivSynca (jako czytnik kart chodził normalnie)... W końcu zdecydowałem się zrobić HS i o to jakie mam teraz objawy.
1. Ekran today miga jakby ciągle coś odswieżał (dubluje mi pozycję ZADANIA - i jedna miga na przemian <Brak Zadań - Zadania Brak Zadań> itp. Ogromnie problematyczne jest połączyć się przez ActivSync, a jak już się uda, to wszystko działa tak wolno, że czasami trzeba czekać nawet 5 min na otwarcie jakiejś aplikacji na pda.
2. Nie pomagają HS i format karty (samą karte też wywaliłem i dałem inną - to samo :(.
3. Wyskakują jakieś dziwne błędy, że nie ma pliku coldinit.exe, gwes.exe, rapidnt itp.
4. Jak usunałem z ekranu today pozycję ZADANIA (ta która tak namietnie miga) to widać, że jest on cały czas odświeżany - nie wiedzieć czemu.
5. Przy włączaniu WI-FI informacja o sieciach bezprzewodowych też miga :(

Czy ktoś miał podobny problem ? Jeśli czeka mnie serwis to ciekaw jestem ile zapłace i czy w ogóle naprawa będzie opłacalna.

Dzięki z góry z pomoc !!!