Wyłączanie A 969

• 3 Odpowiedzi
  • 1242 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline bugii

• 7
Wyłączanie A 969
« dnia: Kwiecień 24, 2008, 21:38:16 »
Wtam. Posiadam od paru tygodni Asusa A969. Nigdzie w instrukcji nie znalazłem opisu jak go wyłączać. Wiadomo metodą prób i błędów doszedłem do tego jak to robić. Może wydaje się to banalne dla wszystkich, ale proszę o wyjaśnienie jak lepiej wyłączać - jednym przyciśnięciem włącznika czy dłuższe przytrzymanie włącznika i zamknięcie windowsa. W/g moich spostrzeżeń to pierwsza metoda pozostawia Asusa w czuwaniu a druga wyłancza całkiem(tak przypuszczam bo po tej drugiej metodzie nie zadziałał ustawiony alarm).  Pozdrawiam i proszę o wyrozumiałość bo jestem początkującym z PPC.
« Ostatnia zmiana: Kwiecień 26, 2008, 09:35:26 wysłana przez bugii »

Odp: Wyłanczanie A 969
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 24, 2008, 21:51:31 »
Pytanie początkującego można zrozumieć i w zasadzie sam sobie odpowiedziałeś na nie:
krótkie przytrzymanie - stan uśpienia
dłuższe przytrzymanie - pojawia się komunikat czy chcesz wyłączyć system całkiem.

Nie mogę tylko jednego zrozumieć:
co znaczy wyłanczanie?
Może chodzi Ci o wyłączanie, bo takiego słowa jak wyłanczanie nie ma w polskim języku. I tę lekcję zapamiętaj na zawsze.

*

Offline gader

• 1455
    • gader - Play - Nowi znajomi
  • Sprzęt: Magic  & i200
Odp: Wyłanczanie A 969
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 26, 2008, 00:51:15 »
Czytajac ten watek prof. Miodek byl by dumny :)
Mozna tak i tak, jak na krotko to przyciskamy krotko a na dluzej to przyciskamy dluzej i zamykamy windowsa :)
Be more digital.
pıoɹpuɐ

*

Offline bugii

• 7
Odp: Wyłączanie A 969
« Odpowiedź #3 dnia: Kwiecień 26, 2008, 09:43:18 »
Dziekuję za odpowiedź "gader". Piszę w napięciu bo "pan polonista" zaraz mi sprawdzi pisownie i napisze więcej o gramatyce niż informacji dotyczącycych tematu postu. Pozdrawiam