A363N nie podnosi sie ze stanu wstrzymania

• 4 Odpowiedzi
  • 1050 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Cement

• 20
  • MDA VARIO III
« dnia: Luty 20, 2007, 22:32:40 »
No właśnie jak w temacie
Wiem, że były juz tematy na temat zawieszania sie tych modeli ale nie znalazłem z takim samymi objawami a mianowicie:

Po wprowadzeniu w stan czuwania ( krótko wciśnięty  klawiszem na górze ) i pozostawieniu na dłużej (tzn wystarczy już kilka minut) i nie che się podnieść (Wyświetlacz jest ciemny mruga tylko czerwona dioda) trzeba robić SR  podejrzewam ze może to być problem z czytaniem z kart bo wiem ze takie problemy występowały w trakcie takiego stanu A363N

Zanim odinstaluje programy proszę o podpowiedź czy może to być coś innego jakies sugestie

*

Offline nieboraku

• **
  • 219
  • Sprzęt: Asus A636N plus KINGSTON 2GB EP, Destinator 6 TS
Re: A363N nie podnosi sie ze stanu wstrzymania
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 20, 2007, 23:05:56 »
Ja wiem, ze sie mozesz obrazic, ale - HOLDa odblokowales?

*

Offline Cement

• 20
  • MDA VARIO III
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 20, 2007, 23:31:33 »
Spoko nie obraziłem sie :)(wiem że intencje miałes dobre bo często najprostsze rozwiązania skutjują)

ale oczywiście ze hold był odblokowany

*

Offline awatar

• 316
  • Sprzęt: P750, SE XPERIA Arc
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 22, 2007, 13:02:10 »
Jeżeli podejrzewasz czytnik kart (kartę) sprawdź jak będzie się zachowywał bez karty.

*

Offline gregorb

• 360
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 22, 2007, 14:49:31 »
Mialem to samo kilka dni temu na nowym sprzecie. Instalowalem i probowalem rozne nakladki i pozniej chyba brakowalo jakichs plikow, bo gdy wyjalem karte to pocket dziala bezproblemowo. Pomogl hard reset i wszystko wrocilo do normy. Druga sprawa to nie wiem jak jest u Ciebie, ale wychodzi na to, ze lepiej jest instalowac nakladki na Today na pamiec ROM, a nie na karte SD. Ja popelnilem wtedy ten bladi musialem dwa razy robic hard reset. Teraz mam SPB Mobile Shell i chodzi na karcie SD bez zadnego problemu, jednak przy kolejnym HR wrzuce go na ROM.