Wymiana OS w P535

• 3 Odpowiedzi
  • 1248 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Wymiana OS w P535
« dnia: Lipiec 09, 2008, 14:35:50 »
Witam.

Mam P535 i chciał bym wymienić sobie w nim WM na 6.0. Pisałem do serwisu Asusu,  twierdzą że nie ma żadnych problemów, wrzucić WM na kartę odpalić i już. Ale w specyfikacji są podane warunki jednym z nich jest posiadanie Extended ROM Version V1.4.1, ja posiadam V1.1.0. Stąd moje pytanie czy ktoś z Was robił już wymianę z jakim skutkiem oraz na jakie wersji ROM, Radio itp.

Z góry dzięki za pomoc

*

Dino_Zaurus

Odp: Wymiana OS w P535
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 09, 2008, 14:48:09 »
super...musisz pliki prc wrzucic na karte za pomoca hotsync i odpalic update... NTD... Asus nie dziala na palm os...zgloszone do moderacji...

*

Offline OleYek

• [Pyrlandia] [GMzP]
  • 18341
    • http://www.oleyek.com
  • Sprzęt: iPhone 16 Pro, iPad Pro, Apple Watch
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 09, 2008, 15:06:34 »
Mam P535 i chciał bym wymienić sobie w nim WM na 6.0. Pisałem do serwisu Asusu,  twierdzą że nie ma żadnych problemów, wrzucić WM na kartę odpalić i już. Ale w specyfikacji są podane warunki jednym z nich jest posiadanie Extended ROM Version V1.4.1, ja posiadam V1.1.0. Stąd moje pytanie czy ktoś z Was robił już wymianę z jakim skutkiem oraz na jakie wersji ROM, Radio itp.

Na przyszlosc pisz we WŁAŚCIWYM dziale, w którym są PRZYKLEJONE wątki odpowiadające na Twoje pytanie. Przenoszę.
Linux is like a wigwam. No gates, no windows and apache inside.

*

Offline adamos22

• 10
  • Sprzęt: P535, N95
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 15, 2008, 11:59:07 »
Witam.

Z góry dzięki za pomoc

to pomoże :D
http://pdaclub.pl/forum/index.php?topic=102762.0