Witam,
Miałem taki przypadek, że musiałem wyjąć kartę sim ze swojego P320, oczywiście nie wkładałem innej, bo nie było to potrzebne.
Wyjąłem baterie, wyciągnąłem kartę sim i odłożyłem telefon na biurko, oczywiście z wyjęta baterią, nie wiem czy to ma coś do rzeczy, ale może jednak.. Po paru minutach, dosłownie z 5-6 minut, włożyłem z powrotem swoją kartę sim, podpiąłem baterie i włączyłem telefon. Z początku nie patrzyłem czy coś tam nie gra, bo nie miałem takowej potrzeby. W godzinach wieczornych przychodzi do mnie wiadomość sms od mojej dziewczyny, bo z wiadomościami od niej właśnie się to stało, i patrzę, a tutaj ku mojemu zdziwieniu, reszta smsów zniknęła, znaczy te poprzednie od chwili otrzymania tej pierwszej po operacji z kartą sim.. Wcześniej miałem ich na prawdę dużo, pojawiała się opcja coś z wcześniejszymi rozmowami, czy jakoś tak, ale teraz jej nie ma. Co może być przyczyną tego, że nagle skasowały mi się smsy od konkretnego kontaktu, a od innych nadal są? Może to być przyczyna tego, że miałem ich już całkiem sporą ilość?
Pomożecie, wytłumaczycie?
Dzięki z góry i pozdrawiam, ep09.