Przypomnienie o urodzinach

• 4 Odpowiedzi
  • 1379 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Przypomnienie o urodzinach
« dnia: Czerwiec 06, 2008, 23:53:32 »
Witam
Bawię się tym asusem i właśnie mi się przypomniało że brakuje mi ze starej nokii przypomnień o nadchodzących urodzinach, specjalnie ustawiłem jakieś fikcyjne na jutro i nigdzie przypomnienie się nie pojawiło...Czy można w jakiś sposób powiązać te dane wpisywane w Kontaktach z kalendarzem, żeby pojawiała się notka przypominająca?Albo to jest zbyt proste i nie mogę tego wymyślić albo po prostu się nie da...

*

slotwik

Odp: Przypomnienie o urodzinach
« Odpowiedź #1 dnia: Czerwiec 07, 2008, 10:09:31 »
mozesz sprobowac "Today Agenda" fajny i darmowy

« Odpowiedź #2 dnia: Czerwiec 07, 2008, 14:51:43 »
Ok, dziękuję. Już szukam...

*

Offline GrimReaper

• 1177
  • Sprzęt: ♠ HTC Topaz   ♥ Lark FreeBird 43.1
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 07, 2008, 14:57:56 »
(...)Albo to jest zbyt proste i nie mogę tego wymyślić albo po prostu się nie da...

Jeżeli synchronizujesz dane z MS Outlook to PDA pociągnie dane i ustawienia również o przypomnieniu z niego. Natomiast jeżeli wpisujesz ręcznie w PDA to już w starszych wersjach (PPC 2003 SE) masz możliwość wpisania danych o urodzinach i rocznicach. PDA powinien Ci o nich przypomnieć na 15 minut przed terminem, czyli o 23:45 dnia wcześniejszego.   :mrgreen:

Możesz także skorzystać z dodatkowych programów prezentujących na ekranie takowe dane. slotwik napisał o darmowym, a ja podam płatny, ale bardzo bardzo dobry: Spb Diary. Polecam   :ok:
Grimi & - Zobacz mnie na GoldenLine

« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 21, 2008, 19:01:31 »
Potwierdzam, SPD Diary, jest super, śmigam na nim od 2 tygodni i jestem zadowolony! Dzięki za pomoc!