Problem z radiem w P535

• 2 Odpowiedzi
  • 1306 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Problem z radiem w P535
« dnia: Wrzesień 05, 2007, 15:38:09 »
mam taki problem ze raz na jakis czas samoistnie wylacza mi sie radio modulu telefonicznego szczegolnie wtedy gdy wybiore juz jakis numer Mam WM6 bylo oryginalnie z wgranym radiem 4.6 to zmienilem na najnowsze 4.8 i dalej jest to samo czy ktos z Was mial taki problem jak tak to prosze napisac jak go rozwiazal nie mowie tutaj o wysylaniu PDA do serwisu

*

Offline Lukasz_S

• 6
  • Sprzęt: ASUS P535 + WM6
Odp: Problem z radiem w P535
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 21, 2007, 01:18:16 »
Witaj,
Mialem podobny problem - rozlaczanie po wybraniu numeru (a wlasciwie w czasie jego wybierania), tak ze trzeba bylo wybierac jeszcze raz, oraz rozlaczanie 1-2 sek. po odebraniu polaczenia przychodzacego. Zauwazylem, ze zwiazane to bylo z chwilowym zanikiem zasiegu i "przelogowywaniem" sie telefonu w sieci. Karta Era. No i okazalo sie, ze karta byla wadliwa - posiadala bledy. Naprawa struktury logicznej karty - jakies 5 min. w salonie. Od tego momentu wszystko w porzadku  :D
W desperacji zainstalowalem WM6 - pewnie gdyby nie ta usterka, to by mi sie nie chcialo :)
Tak wiec sprawdz z inna karta (ja sprawdzilem z innym operatorem na wszelki wypadek) zanim oddasz do serwisu.

Odp: Problem z radiem w P535
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 29, 2007, 17:41:31 »
dzieki bardzo mi pomogles jutro pojde do salonu zeby cos z tym zrobili. Tak samo jak ty mam karte z ery i dzieje mi sie dokladnie to samo, takze mysle ze to mi tez pomoze ewentualnie wydanie nowej karty powinno pomoc. Jeszcze raz wielkie dzieki za info