P535 jak to z nim jest

• 3 Odpowiedzi
  • 1259 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline jotka

• 38
P535 jak to z nim jest
« dnia: Lipiec 21, 2007, 14:36:38 »
Znudziło mi się noszenie komórki w jednej kieszeni a pocketa w drugiej w związku z tym mam pytanko
czy rzeczywiście P535 sprawdzi się jako komórka, czytałem na różnych forach że z tym modułem GSM to różnie bywa... Proszę o opinię użytkowników tego PDA pod kątem telefonii GSM. Jako pda się sprawdzi, mam nadzieję - szybki procek sporo pamięci, możliwość upgrade do wm6. Nurtuje mnie tylko ten moduł GSM. ma być _niezawodny_ :).

pozdrówka z gotującego się w 31C Lublina

jk

*

Offline kowal510

• 18
Odp: P535 jak to z nim jest
« Odpowiedź #1 dnia: Lipiec 21, 2007, 21:32:58 »
Powiem tak generalnie nie ma problemu , ale prawda jest taka jak coś jest do wszystkiego to jest do du...,niestety tam gdzie telefon komórkowy typowy ma trzy kreski zasiegu Asus ma jedną ,niestety zdarza się że odbiorcy narzekaja na słabą słyszalnośc lub puszkowy dzwiek.Raz również mi sie zdarzyło że nie przychodziły sms mimo tego że jestem pewny że powinny przyjśc po resecie było dopiero ok.Tak wygląda sprawa GSM jak ktoś dużo gada moim zdaniem powinien rozdzielć telefon z PDA w wypadku Asusa tak chyba bedę musiał zrobić takie jest moje zdanie.

*

Offline boryskonin

• 37
  • Sprzęt: ASUS P750 i P527
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 22, 2007, 17:11:50 »
problemów nie mam a jedynie mogę potwierdzić że osoby po drugiej stronie narzekają na kiepską jakość dzwięku. Pozatym nie zauważyłem innych minusów a gadam i pisze dosyć dużo...

« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 23, 2007, 21:13:36 »
Witam
W moim przypadku narzekania rozmówców się skończyły jak przyciszyłem trochę głośnik (podczas rozmowy przycisk minus z boku obudowy), bo wcześniej słyszeli echo swoich wypowiedzi.