p535 i SDHC

• 65 Odpowiedzi
  • 21048 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Sum

• **
  • 136
  • Sprzęt: OMNIA i8000 ROM NXXJH2
Odp: p535 i SDHC
« Odpowiedź #60 dnia: Maj 04, 2008, 22:31:15 »
Jeśli chodzi o skrócenie czasu pracy, to jest to dość niewymierne - różne są długości rozmów, użytkowanie aplikacji itp., ale w zauważalny sposób różnicy nie widzę.

Jedyna "wada", jaką zauważyłem, to utrudniony dostęp do karty przy korzystaniu z AutoMapy (zainstalowana na karcie) przy podłączonym zasilaniu. Jeśli program został uruchomiony wcześniej, a zasilanie podłączone później, AM pracuje normalnie. W przypadku, gdy ustawienie USB dla połączeń jest w trybie urządzenia pamięci masowej, po podłączeniu zasilania zewnętrznego najczęściej jest tak, że system przestaje widzieć kartę i próba uruchomienia AM kończy się komunikatem, że nie można znaleźć exe  :S...  Można zrobić SR i wtedy, dziwna sprawa, problem znika (oczywiście nie na stałe... :wink:). Prostszym rozwiązaniem jest jednak przełączenie trybu USB, bo sytuacja ta nie występuje, jeśli  ustawimy AciveSync normal. Jeśli więc korzysta się z obu opcji naprzemiennie, wystarczy przełączyć i wszystko pracuje normalnie  :proud: 
« Ostatnia zmiana: Maj 04, 2008, 22:33:06 wysłana przez Sum »

*

Offline kinek

• **
  • 145
  • Sprzęt: Compaq Ipaq 3870, SPV E650, Asus P535
« Odpowiedź #61 dnia: Wrzesień 01, 2008, 09:25:46 »
Wiem że pewnie posypią się gromy na moją głowę za odkopywanie starego tematu ale mam pytanko idealnie pasujące i nie ma powodu zakładać nowego :)

do rzeczy

Czy ktoś jest w stanie dać jednoznaczną odpowiedź jak to wygląda jeśli chodzi o klasę a nie pojemność karty?
Wiemy już na pewno że 8GB obsługuje ale fajnie by było jeśli ktoś by podzielił się informacją co do klasy karty.
Na pewno obsługuje klase 4 - nie zależnie od pojemności, a jak jest z klasą 6 - czy nasz P535 obsługuje tą klasę (jedyna wypowiedź odnośnie tego była podana przez osobę, której ogólnie karty nie śmigały, stąd moje wątpliwości)
Boga do sprzedania mam

*

Offline Lestek

• 43
  • Sprzęt: HTC HD2
« Odpowiedź #62 dnia: Październik 14, 2008, 17:19:28 »
Mogę potwierdzić, że w P535 działa microSDHC 16 GB (Class 2) Sandiska (niedawno pojawiły się na Allegro).

« Odpowiedź #63 dnia: Październik 24, 2008, 15:25:00 »
Witam
Posiadam win 5.0 pl.Nie moge wogole znalezc zadnego z wyzej podanych katalogow.Asus czytal tylko stara karte 1gb.Nie czyta 2gb i 4gb
Nie wiem co zrobic
Mysle zeby zainstalowac wina 6.0 .Ktos wie skad go sciagnac ?

*

Offline kinek

• **
  • 145
  • Sprzęt: Compaq Ipaq 3870, SPV E650, Asus P535
« Odpowiedź #64 dnia: Październik 27, 2008, 09:14:05 »
Ja bym proponował z oficjalnej stronki asusa, ja stamtąd zassałem :)
Boga do sprzedania mam

*

Offline KwusheR

• *
  • 96
    • Tutninja
  • Sprzęt: Galaxy Note 2
« Odpowiedź #65 dnia: Czerwiec 09, 2009, 09:18:44 »
Czyli jest jakieś oficjalne potwierdzenie, że po zmianach w rejestrze urządzenia, P535 pociągnie 32 GB?