Upgrade do WM 6.0 PL zakonczony kleska.

• 2 Odpowiedzi
  • 1367 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Upgrade do WM 6.0 PL zakonczony kleska.
« dnia: Wrzesień 11, 2007, 22:46:57 »
jak w temacie, postanowile WM 6.0En zamienic na PL, postopilem zgodni z instrukcja pierwszego watku i .... Checksum error przesadzil o koniecznosci wyslania P535 do seriwsu ASUS'a. Mam nadzieje ze obedzie sie bez wiekszych problemow i dochodzen o wersje oprogramowania. Spotkal sie ktos z taki przypadkiem. Sprawa jest tak iż PDA startuje do niebieskiego ekranu powitalnego a potem zwis. Proby Hard Resetu bezowocne. Pozdrawiam

*

slotwik

Odp: Upgrade do WM 6.0 PL zakonczony kleska.
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 12, 2007, 09:03:45 »
U mnie bylo podobnie tylko instalowalem wersje wegierska czy jakas inna. Rozpacz mnie ogarnela i pare razy probowalem soft restu, za ktoryms razem zaskoczyl i zaczal instalowac dodatkowe aplikacje i znowu zwiecha. Znow kilka razy SR a potem olalem te dodatki, szybko odpalilem autorun z karty i zainstalowalem system jeszcze raz. Jak mi sie udalo malo nie plakalem ze szczescia. Dodam ze bylem w morzu i na lad mialem zejsc dopiero za trzy tygodnie a poza tym naczytalem sie o serwisie asusa.
Pozdrawiam.

Odp: Upgrade do WM 6.0 PL zakonczony kleska.
« Odpowiedź #2 dnia: Wrzesień 19, 2007, 16:44:35 »
Dla zainteresowanych. Telefon wysłany 13 w czwartek wrocil dnia dzisiejszego tj. 19 w srode, caly, zdrowy, dobrze zapakowany!, a co najważniejsze naprawiony. Opis naprawy wskazywał na zmianę oprogramowanie na WM 5.0 PL. Wielki plus z mojej strony dla ORIKI. Temat można zamknąć.