P526 - problem z ustawieniem dzwonka

• 2 Odpowiedzi
  • 1081 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline PrzemkoPW

• *
  • 74
  • Sprzęt: Asus P526, SanDisk SDHC 4GB
P526 - problem z ustawieniem dzwonka
« dnia: Kwiecień 24, 2008, 15:25:57 »
Mam problem z ustawieniem dzwonka połączenia przychodzącego. W menu "ustwienia-dźwięki i powiadomienia" próbuje ustawić dźwiek "Ring-Standard" jest on widoczy na liście. Jak go ustawie i zatwierdze ok to i tak przy nadchodzącym połączeniu odzywa sie dźwięk "Ring-WindowsMobile". Zaraz szału dostanę bo nie wiem dlaczego tak sie dzieje. Wcześniej bez problemu można było zmieniać na co sie chce a teraz czego bym nie ustawił to gra tylko ten domyślny. Próbowałem go wykasować ale się nie da.
Ma ktoś jakiś pomysł co z tym zrobić? Czy tylko reset zostaje?

Odp: P526 - problem z ustawieniem dzwonka
« Odpowiedź #1 dnia: Kwiecień 24, 2008, 15:55:52 »
juz po problemie:)
zadzwonilem do asusa kazali mi zainstalowac nowy rom w wersji 4.8.2  tylko mi nie powiedzieli ze na moj telefon takiego nie ma;))))))))))))))))p
ale jak juz zadzwonilem drugi raz gosc powiedzial ze zadnego takiego romu nie ma i bym sobie zrobil hard reset.
pomoglo.
:))
wiec temat zamkniety.

*

Offline PrzemkoPW

• *
  • 74
  • Sprzęt: Asus P526, SanDisk SDHC 4GB
Odp: P526 - problem z ustawieniem dzwonka
« Odpowiedź #2 dnia: Kwiecień 24, 2008, 18:09:39 »
juz po problemie:)
zadzwonilem do asusa kazali mi zainstalowac nowy rom w wersji 4.8.2  tylko mi nie powiedzieli ze na moj telefon takiego nie ma;))))))))))))))))p
ale jak juz zadzwonilem drugi raz gosc powiedzial ze zadnego takiego romu nie ma i bym sobie zrobil hard reset.
pomoglo.
:))
wiec temat zamkniety.
Mam wrażenie kolego że Ci się tematy pomyliły i odpisałeś nie w tym co chciałeś :) Chyba że dzwoniłeś do Asusa z takim samym problemem jak mój.