P 527 i nowa automapa....

• 5 Odpowiedzi
  • 1294 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline tjsz

• 46
P 527 i nowa automapa....
« dnia: Październik 02, 2008, 15:15:15 »
Potwierdzam wszem i wobec, że nowa AutoMapa 5.1.1 działa idealnie na P527. Nie ma problemow z uruchamianiem i zawieszaniem programu. Nie wazne czy program jest na karcie czy w pamieci telefonu - mapa po prostu dziala!!

POlecam ;)
Pozdrawiam TOmcio

Odp: P 527 i nowa automapa....
« Odpowiedź #1 dnia: Październik 02, 2008, 15:48:41 »
wszem i wobec potwierdzam ta informacje
ze starymi wersjami nie bylo tez porblemu wystarczylo najpierw wlaczyc asusoski program travellog
pozdrawiam
« Ostatnia zmiana: Październik 04, 2008, 22:47:23 wysłana przez tgumienny »

« Odpowiedź #2 dnia: Październik 04, 2008, 12:59:24 »
No nareszcie działa wszytko dobrze. I nie trzeba się bawić w uruchamianie travellog... SUPER

« Odpowiedź #3 dnia: Październik 08, 2008, 05:58:35 »
W związku z tą nowoą automapą mam pytanie do użytkowników ogólnie. Czy da się ustawiać podświetlenie jakoś podczas korzystania z nawigacji.
U mnie świeci się cały czas co uważam że jest bez sensu. Daje się trochę przygasić podświetlenie blokując klawisze tym przełącznikiem z boku. Natomiast nie mogę doszukać się funkcji która będzie wyłączała podświetlenie całkowicie i włączała je tylko przed manewrem lub ostrzeżeniem jakimś. Gdy się jedzie np. 100 czy 200km non stop tą samą droga to podświetlenie jest prawie wcale nie potrzebne - a bateria dłużej wytrzymuje wtedy.
Jest jakaś możliwość ustawień podświetlenia ???

*

Offline tjsz

• 46
« Odpowiedź #4 dnia: Październik 08, 2008, 10:54:36 »
Wydaje mi sie najlepszym rozwiazaniem dla Ciebie powinna byc ladowarka samochodowa ktora jest w zestawie z tym telefonem ;).
A propozycja ze telefon ma sie wlaczac przed manewrem moze byc ryzykowna ze wzgledu na to ze puki zdazy sie podswietlic i wlaczyc telefon to juz bedziesz slyszal komunikat "jestes poza trasa" :D

Pozdrawiam
Pozdrawiam TOmcio

« Odpowiedź #5 dnia: Październik 26, 2008, 19:23:21 »
Mam jeszcze jedno pytanko. Zauważyłem dzisiaj że podczas nawigacji co chwilę informował mnie że zjechałem z trasy pomimo jazdy normalnie drogą prostą która jest zaznaczona na mapie prawidłowo. Wkurzające jak cholera (i nie działo się tylko na jednej dordze po skręcie było podobnie co chwile). Może to kwestia ustawienia jakiejś tolerancji albo czegoś tam...będę wdzięczny za propozycje rozwiązania probelmu.