P535 i problem z instalacją

• 0 Odpowiedzi
  • 957 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

P535 i problem z instalacją
« dnia: Maj 17, 2008, 19:10:26 »
Witam.

Od jakiegoś czasu mam problem z instalowaniem nowych programów. A jak dzisiaj chciałem przeinstalować miplosync na nową wersję, to szlag mnie trafił. Nie dość że nie mogę tego zrobić, to jeszcze mój Asus nie widzi zainstalowanych programów (w menu odinstalowanie programów). Coś zrobiłem źle...? Coś zablokowałem??? Mam zainstalowaną automapę, SPB Phone Suite i SPB Mobile Shell. Może coś mam źle ustawione (jakąś blokadę zapisu...). Tylko czemu nie mam możliwości odinstalowania jakiegokolwiek programu...? Zawsze zostaje HR, ale może ktoś mi da jakąś wskazówkę?

Będę bardzo wdzięczny za jakiekolwiek sugestie.

Pozdrawiam.

Edit--->
No dobra, przywróciłem ustawienia fabryczne- wtedy wszystko jest ok- daje się instalować.
Ale po przywróceniu ustawień z Backup`u problem jest ponownie z instalowaniem i odinstalowaniem... :(
Czyli na mur beton coś mam źle ustawione. Istnieje jakieś zabezpieczenie w programach (SPB) uniemożliwiające instalowanie i odinstalowywanie?
I jeszcze jedno, nie mogłem zrobić Hard Reset (reset + kursor do góry)! Musiałem zrobić z poziomu menu- "Przywróć ustawienia fabryczne".
Teraz może ktoś mi pomoże?
Dziękuję i pozdrawiam.
« Ostatnia zmiana: Maj 19, 2008, 09:50:46 wysłana przez wlos1975 »