Witam
Zamowilem ponad miesiac temu palmfon Asus p535, zazyczylem sobie aby byl juz z fabrycznie zainstalowanym systemem Windows Mobile 6.0, po tygodniu dostalem telefon z salonu z informacja ze jest do odbioru, okazalo sie ze posiada WM 5.0 , wiec nie odebralem, zamowili ponownie okazalo sie ze tez jest z WM 5.0 , minely dwa tygodnie i znow telefon ze maja dla mnie z WM 6.0, pojechalem faktycznie byl juz WM 6.0 , odebralem zaplacilem.
W domu po wybraniu histori polaczen dziesiatki wybieranych numerow z wrzesnia pazdziernika i listopada , setki wysylanych sms-ow , w galeri zdjecia ( daty z wrzesnia) , oczywiscie pojechalem i zwrocilem, szkoda ze nie robili zadnych problemow bo mailem ochote naprawde zrobic porzadna awanture , a przeciez gdbyby byl zrobiony hard reset to nawet bym nie podejrzewal ze kupilem uzywany sprzet.
Aha , przed odbiorem jak zapytalem dlaczego pudelko ma przerwane plomby odpowiedziano mi ze musieli otworzyc i sprawdzic czy faktycznie ma WM 6.0 , a na moje zapytanie dlaczego brak foli na wyswietlaczu odpowiedziano ze nie wszystkie modele maja folie
Ciekawe ile osob kupujac nowe urzedzenia do tej pory niie wie ze ktos wczesniej przez kilka miesiecy juz z nich korzystal.
Wiec jest chyba jedna rada, NIE KUPOWAC jezeli pudelko ma przerwane plomby holograficzne
Powielanie wątków.