Kilka pytanek w jednym temacie..
Otóż obudowa trochę mi się zniszczyła w związku z czym chciałbym ją wymienić na nową.
Niestety żeby nie było zbyt kolorowo nie potrafię znaleźć w PL białem obudowy takiej jak ta:
http://cgi.ebay.co.uk/FULL-WHITE-HOUSING-COVER-FASCIA-TOOL-FOR-ASUS-P535-535_W0QQitemZ330218663829QQihZ014QQcategoryZ14418QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem Pytanie drugie.. odkręciłem dwie śrubki, które znajdują się pod baterią, niestety nadal coś trzyma obudowę, nie
chcę zniszczyć telefonu, stąd pytanie.. czy ktoś jest w posiadaniu instrukcji serwisowej do tego ASUSA, bądź rozkręcał
go i wie jak się za to zabrać.
Pytanko trzecie.. pojawił się Windows Mobile 6.1.. głównie kosmetyczne zmiany. Czyorientujecie się czy ASUS planuje
wypuścić nowy firmware z tym sys do naszych P535 ?
Aaa.. i ostatnie pytanie mi się jeszcze nasunęło... otóż wbudowany głośnik jakością nie grzeszy, mam dobry sprzęt do
lutowania i doświadczenie w tym temacie, natomiast z elektroniką już gorzej... czy jest możliwość wymiany głośniczka na lepszy ?
Wcześniej miałem motorole A1000 i dźwięk z tego asusa w porównaniu do motki to jak maluch do mercedesa.
*edit
Jeszcze jedno pytanie... czy jest opcja żeby odpalić ActiveSync używając do tego WiFi a nie Bluetooth czy też USB.. co by było szybciej przy większych 'instalkach' ?
z góry dziękuję za info