Witam.
To ja może o P525. Mam kupionego z drugiej ręki jakoś pół roku temu. Dosyć szybki (proces 400MHz, który jeszcze daje się sporo podkręcić). Jeśli właśnie chodzi o filmy to procek 200MHz może być ciut, ciut za słaby. Dosyć wygodna klawiaturka z możliwością wgrania nieoficjalnego polskiego słownika T9 (dzięki koledze @adex1234 z forum). Nic się na razie nie psuje. Otarcia są ale to od poprzedniego użytkownika. Ja swojego noszę w kieszeni spodni, codziennie i nie wpłynęło to na niego jakoś specjalnie negatywnie. Na razie. Jasny, wyraźny ekran (przynajmniej w porównaniu z moim poprzednim Magicianem). Niestety, oficjalnie tylko system WM5, co zresztą dla mnie nie jest wadą ale nie używałem nigdy urządzenia z MW6. Chyba odrobinkę większy niż P526 i na pewno sporo większy niż P320. Karty, niestety tylko zwykłe SD. Próbowałem zmusić go do współpracy z SDHC ale się nie udało, więc karty maksymalnie 4GB. No i tylko miniSD, które coraz trudniej dostać. Komputerek działa stabilnie mimo, że mam poinstalowane bardzo różne oprogramowanie. Trzeba się nieźle postarać, żeby go zawiesić. Aparat 2MPx z autofocusem - całkiem, całkiem. Zauważyłem tylko, że czasami ma problemy z zapisywaniem robionych zdjęć na kartę SD.