Witam,
Nie jestem pewien, czy to odpowiedni post do tego działu, ale w razie co mod go usunie.
Mam serdeczną prośbę o pomoc. Z góry proszę o nieodsyłanie mnie do archiwum, gdyż po prostu **wyjątkowo tym razem** niemam na to czasu. Mam pilny wyjazd w sobotę, a muszę być pod stałym dostępem poprzez www. Niestety skala prac uniemożliwia mi korzystanie z netu jedynie na P535 i muszę to robić na laptopie. Dziś pożyczyłem takowego od kolegi i chciałbym się łączyć nim poprzez podłączonego do niego via USB P535. I tu mam problem. O ile kiedyś, dzięki licznym informacjom przeczytanym na niniejszym forum, niemiałem najmniejszych problemów ze skonfigurowaniem połącznia via GPRS, tak tym razem mam zagwozdkę, gdyz nie wiem jak to zrobić, a na przeszukiwanie forum tym razem niemam poprostu czasu (wybaczcie).
Sytuacja wyglada tak. Ma laptopa, na nim wgrany ActiveSync 4.5, podłączony pod niego za pomocą USB P535. W momencie, gdy podłączam Asusa pod kabel, istniejące łącze GPRS (w sieci Plus) zostaje zerwane.
Co i gdzie mam ustawić, abym mógł w ten sposób korzystać z netu na laptopie?
Pozdrawiam i liczę na pomoc, najlepiej krok po kroku. Może być również na gg: 3826876
[edit] Ewentualnie jeśli był takowy temat poruszany, byłbym wdzięczny za bezpośredniego linka.