Strona główna
Pomoc
Kalendarz
Zaloguj się
PDAclub.pl - Forum użytkowników technologii mobilnych
Windows Mobile (Classic, Professional, Standard), Windows Phone 6.x oraz 7/8.x/10
Pocket PC z telefonem - ogólnie (WM Professional/WP6.x)
ASUS
Jak usunac zbedne oprogramowanie w P527
« poprzedni
następny »
Drukuj
Strony: [
1
]
Do dołu
Jak usunac zbedne oprogramowanie w P527
3 Odpowiedzi
1128 Wyświetleń
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
tjsz
46
«
dnia:
Sierpień 30, 2008, 09:04:30 »
Witam!
Wszyscy pisza ze usuwaja np Asus Launcher w P 750 ale nikt nie pisze jak to robic.
Mam P527 - czy tez moge pousuwać niektore programy Asusowe? Jak to zrobic i czy nie bedzie problemow z praca telefonu?
I jeszcze jedno pytanie. Czy mozna wgrac czystego Windows Mobile 6.0 na moj telefon i czy wszystko bedzie smigac? Jak to zrobic?
POzdrowiona dla Wszystkich!!
Pozdrawiam TOmcio
biblak
44
Odp: Jak usunac zbedne oprogramowanie w P527
«
Odpowiedź #1 dnia:
Sierpień 30, 2008, 16:51:10 »
Ja te programy usuwalem wchodzac przez Active Synca na urzadzenie, jest gdzies katalog z tymi programami, nie pamietam czy w ie w katalogu Windows i mechanicznie robilem usun...Nie mowie ze to jest dobry sposob, ale taki mi przyszedl do glowy jakies 3 miesiace temu, moze mozna inaczej. Co do W6.0 sie nie wypowiem bo nie wiem.
Pzdr
tjsz
46
«
Odpowiedź #2 dnia:
Sierpień 30, 2008, 18:49:13 »
NO fajnie ale czy po takim usuwaniu prorgamu telefon nie bedzie wyswietlal info o jakichs brakujacych plikach przy uruchamianiu sie?
I czy mozna potem ustawic lewy klawisz (domyslnie Aplikacja Asus) na inna aplikacje?
Pozdrawiam
Pozdrawiam TOmcio
biblak
44
«
Odpowiedź #3 dnia:
Sierpień 30, 2008, 21:27:46 »
Aplikacje asusa akurat zostawilem, ale inne cuda poszly, nawet juz nie pamietam ktore - poki co mi zadne informacje sie nie wyswietlaja ( ze czegos brakuje).
Drukuj
Strony: [
1
]
Do góry
« poprzedni
następny »