Jak usunac zbedne oprogramowanie w P527

• 3 Odpowiedzi
  • 1128 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline tjsz

• 46
Jak usunac zbedne oprogramowanie w P527
« dnia: Sierpień 30, 2008, 09:04:30 »
Witam!
Wszyscy pisza ze usuwaja np Asus Launcher w P 750 ale nikt nie pisze jak to robic.
Mam P527 - czy tez moge pousuwać niektore programy Asusowe? Jak to zrobic i czy nie bedzie problemow z praca telefonu?

I jeszcze jedno pytanie. Czy mozna wgrac czystego Windows Mobile 6.0 na moj telefon i czy wszystko bedzie smigac? Jak to zrobic?

POzdrowiona dla Wszystkich!!
Pozdrawiam TOmcio

Odp: Jak usunac zbedne oprogramowanie w P527
« Odpowiedź #1 dnia: Sierpień 30, 2008, 16:51:10 »
Ja te programy usuwalem wchodzac przez Active Synca na urzadzenie, jest gdzies katalog z tymi programami, nie pamietam czy w ie w katalogu Windows i mechanicznie robilem usun...Nie mowie ze to jest dobry sposob, ale taki mi przyszedl do glowy jakies 3 miesiace temu, moze mozna inaczej. Co do W6.0 sie nie wypowiem bo nie wiem.
Pzdr

*

Offline tjsz

• 46
« Odpowiedź #2 dnia: Sierpień 30, 2008, 18:49:13 »
NO fajnie ale czy po takim usuwaniu prorgamu telefon nie bedzie wyswietlal info o jakichs brakujacych plikach przy uruchamianiu sie?
I czy mozna potem ustawic lewy klawisz (domyslnie Aplikacja Asus) na inna aplikacje?

Pozdrawiam
Pozdrawiam TOmcio

« Odpowiedź #3 dnia: Sierpień 30, 2008, 21:27:46 »
Aplikacje asusa akurat zostawilem, ale inne cuda poszly, nawet juz nie pamietam ktore - poki co mi zadne informacje sie nie wyswietlaja ( ze czegos brakuje).