Jak odinstalować programy !!!

• 7 Odpowiedzi
  • 1948 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline Qvava

• 46
Jak odinstalować programy !!!
« dnia: Styczeń 24, 2009, 21:08:05 »
Witam,
Szukałem na forum , ale nie mogłem nic znaleźć. Jak odinstalować programy zainstalowane od nowości w ASUS p527? :S

*

Offline re_

• 4165
  • Sprzęt: Galaxy S2, Galaxy Tab 10,1", i5800, Nokia E6
Odp: Jak odinstalować programy !!!
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 24, 2009, 21:10:43 »
nie odinstalujesz ich.

mozesz zrobic hard reset i po skalbroniu ekranu, ustwieniu czasu itd itd gdy zaczna sie wgrywac paczki z programami zrobic soft reset(rysikiem). jest jeszcze mozliwosc wgrania rom-u pozbawione niechcianych programow o ile taki istnieje.

*

Offline Qvava

• 46
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 24, 2009, 21:15:51 »
Szkoda  :(  Tak naprawdę chodzi mi o zwiększenie pamięci w Asus. Myślałem że jak odinstaluję nieużywane programy to pamięć się zwiększy.
Ps. a czy po zrobieniu hard reset te programy zostaną ?

*

Offline kermitjr

• 298
« Odpowiedź #3 dnia: Styczeń 25, 2009, 18:25:18 »
Jeśli zrobisz po prostu hard reset to zainstalują Ci się wszystkie programy. Możesz ewentualnie wykasować niepotrzebne skróty do programów w autostarcie przez co zwiększysz dostępną pamięć RAM (programy będą zainstalowane, jednak nie będą uruchomione). Na zwiększenie miejsca w pamięci fizycznej może być ciężko, spróbuj tak jak radzi re_. Ewentualnie poszukaj nowego ROM-u ;)
iPhone 3G 8GB Black iOS 4.1
Asus P750
Mio MOOV 200

« Odpowiedź #4 dnia: Maj 27, 2009, 20:46:59 »
WITAM
Przepraszam,że wracam (to samo niedawno mnie trapiło) ale odinstalować można np. w Asus P535

START->USTAWIENIA->SYSTEM->USUŃ PROGRAMY

Pozdrawiam

*

Offline Irula

• *
  • 55
  • Sprzęt: iPAQ 214;ASUS P565
« Odpowiedź #5 dnia: Maj 27, 2009, 22:33:58 »
Tak mozesz odinstalowc programy ktore sam instalowales na PDA a nie to co bylo na nim fabrycznie a o takie pytal Qvava.

« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 11, 2009, 22:19:56 »
Jeżeli nie można nic odinstalować, to jak mogę zmienić domyślne otwieranie pdf w adobe reader?
Jak na razie to domyślnie otwierają mi się w clearVue pdf.
Pozdrawiam.

« Odpowiedź #7 dnia: Lipiec 03, 2009, 21:57:58 »
Ja robię jeszcze inaczej. Instaluje programy na karcie pamięci Przeważenie z prozszerzeniem cab aby nie insta;lowały mi się w PC.
Następnie robię Hard Reset. Zainstalo9wane programy na karcie pamięci pozostają. Poprzez Eksploratora można wejść w katalog ProgramFiles i uruchomić z gruntu. Tj.  wejść do katalogu programu i uruchomić plik z rozszerzeniem exe.
Zalety - odciążenie pamięci.