gps w P527

• 2 Odpowiedzi
  • 1145 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gps w P527
« dnia: Grudzień 02, 2008, 17:41:44 »
Witam! Jestem posiadaczem Asusa P527 i mam kłopot z GPsem. Po prostu nie łapie wogóle sygnału!!:(

Przewertowałem cała instrukcję znalazłem tam tylko mozliwosc zmian w opcjach odnośnie zewnętrznego GPsa:/
Czy jakiś dobry człowiek możne mi pomóc? Może są jakieś inne ustawienia?
 Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam!!!
!

Odp: gps w P527
« Odpowiedź #1 dnia: Grudzień 03, 2008, 15:11:33 »
Witam! Jestem posiadaczem Asusa P527 i mam kłopot z GPsem. Po prostu nie łapie wogóle sygnału!!:(

Przewertowałem cała instrukcję znalazłem tam tylko mozliwosc zmian w opcjach odnośnie zewnętrznego GPsa:/
Czy jakiś dobry człowiek możne mi pomóc? Może są jakieś inne ustawienia?
 Z góry dziękuje za pomoc i pozdrawiam!!!
!

witam
mam od niedawna p527 i wczoraj maiłem podobny problem, myslalem ze sprzet jest padniety, ustawiałem różnie port programu GPS i port sprzętu GPS, stałem na balkonie próbując zlapac sygnał i marzłem, wieczorem dopiero w domu ustawiłem: port programu: brak, port sprzętu: com8 i szybkość transmisji 4800 i zaptaszkowałem: automatycznie zarządzaj systemem GPS, położyłem asuska na biurku i w kilkadziesiąt sekund sam złapał sygnał i chodzi ;) (travelog i automapa 5.2.0) spróbuj może pomoże

Odp: gps w P527
« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 05, 2008, 20:26:08 »
Niestety nie dziala dalej :( Jak wlączam automape to w opcjach widac ,ze łąpie syglaly z satelitów, ale juz w samym programie ciagle jeden i ten sam napisa " szukam GPS" Pomocy!!