Edytor do SMS (Asus p535)

• 6 Odpowiedzi
  • 1753 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline wojas2000

• 18
  • Sprzęt: Asus p535 WM 6 + mini SDHC 4 GB Kingston
Edytor do SMS (Asus p535)
« dnia: Luty 05, 2008, 15:59:06 »
Heya!
Jest jakis edytor do sms, ktorym mozna ustawic zeby milczal dzwiek sms po wyciszeniu telefonu. Bo z tego co zauwazylem to jak wycisze telefon to i tak sms slychac :( Jak przyjdzie sms i go odbieram to sygnal sie nie wylacza od razu tylko gra dluzej, mozna to jakos zmienic, np zeby dzwiek smsow byl wyciszany?
Pozdrawiam

PS1
Czy jest jakas aplikacja dzieki ktorej mozna wykorzystac telefon jako latarke z wykorzystaniem flasha aparatu. Obilo mi sie o uszy, ze pod JAVE ktos napisal takie cosik.

*

Offline BaGRoS

• 641
    • Bielizna damska
  • Sprzęt: HTC Touch PRO + Samsung OMNIA 8GB x2szt
Odp: Edytor do SMS (Asus p535)
« Odpowiedź #1 dnia: Luty 05, 2008, 16:44:19 »
Mojego Asusa P535 można przytrzymać klawisz "kółko ze strzałek" i się po 3 sekundach włącza latarka. Lecz to pisze w instrukcji, więc pewnie w twoim nie ma.
8) BaGRoS 8)
REGULAMIN!

*

Offline wojas2000

• 18
  • Sprzęt: Asus p535 WM 6 + mini SDHC 4 GB Kingston
« Odpowiedź #2 dnia: Luty 05, 2008, 16:51:21 »
Latarka dziala :) Ale moze odpowiesz mi Mistrzu na reszte pytan. Znasz taki edytor, aplikacje do smsow?

*

Offline BaGRoS

• 641
    • Bielizna damska
  • Sprzęt: HTC Touch PRO + Samsung OMNIA 8GB x2szt
« Odpowiedź #3 dnia: Luty 05, 2008, 17:46:50 »
Nie jestem mistrzem  :ohreally:
8) BaGRoS 8)
REGULAMIN!

*

Offline manq

• 19
  • Sprzęt: ASUS P535
« Odpowiedź #4 dnia: Luty 05, 2008, 17:59:40 »
Heya!
Jest jakis edytor do sms, ktorym mozna ustawic zeby milczal dzwiek sms po wyciszeniu telefonu. Bo z tego co zauwazylem to jak wycisze telefon to i tak sms slychac :( Jak przyjdzie sms i go odbieram to sygnal sie nie wylacza od razu tylko gra dluzej, mozna to jakos zmienic, np zeby dzwiek smsow byl wyciszany?
Pozdrawiam

PS1
Czy jest jakas aplikacja dzieki ktorej mozna wykorzystac telefon jako latarke z wykorzystaniem flasha aparatu. Obilo mi sie o uszy, ze pod JAVE ktos napisal takie cosik.

odnośnie latarki to już wiesz co i jak. jeśli chodzi ci o wyciszenie telefonu tym przyciskiem z lewej strony jak wyciszysz do zera na 100% nie będzie słychać dzwonka sms. jaki masz ustawiony sygnał smsa? może coś nawgrywałeś i ci system zaczął szwankować.na pewnie nie będzie sylychać smsa jak wyciszysz
« Ostatnia zmiana: Luty 05, 2008, 18:42:38 wysłana przez manq »

*

Offline GrimReaper

• 1177
  • Sprzęt: ♠ HTC Topaz   ♥ Lark FreeBird 43.1
« Odpowiedź #5 dnia: Luty 05, 2008, 18:10:03 »
A ja sie domyślam gdzie tkwi problem. PDA z GSM mają dwa suwaki dźwięku: urządzenia i słuchawki. Teraz pytanie, które kolega wojas2000 wycisza? No chyba, że z górnego paska od razu wybiera Wibrację, a sprzęt nadal dzwoni dźwiękami, to wówczas rzeczywiście jest jakiś bug, który mógł zostawić wcześniej instalowany śmieć. A co programu do edycji dźwięków, to polecam Spb Phone Suite. Program bardzo sympatyczny i dający m.in. własną obsługę profili użytkownika, w tym również i dźwięki.
Grimi & - Zobacz mnie na GoldenLine

*

Offline Sum

• **
  • 136
  • Sprzęt: OMNIA i8000 ROM NXXJH2
« Odpowiedź #6 dnia: Luty 05, 2008, 18:10:34 »
Konsekwentnie polecam kolejny produkt firmy SPB - tym razem Spb Phone Suite. Z opcjami możesz się zaznajomić na stronie

http://www.spbsoftwarehouse.com/products/phonesuite/?pl

Można tu konfigurować profile, niezależnie dźwięki systemowe i dzwonki (wibracje), przyjmować profil na określony czas, lub korzystać z profilu automatycznego, który np. wycisza się wg ustawionych parametrów na czas spotkania. Możesz sobie ściągnąć program - w wersji bez rejestracji działa 15 dni. Polecam, naprawdę bardzo praktyczny.