ASUS PDA Phone radio firmware V4.6.7

• 7 Odpowiedzi
  • 1899 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline martinii

• *
  • 56
  • Sprzęt: Samsung Galaxy S3
ASUS PDA Phone radio firmware V4.6.7
« dnia: Maj 20, 2008, 17:13:00 »
Hello
Czy instalował ktoś to Radio w swoim Asusie P750 ???
Jak tak, to co to radio zmienia i czy po zainstalowaniu tego radia muszę doinstalować  Bluetooth Hotfix patch i  power consumption ???
Pozdro
pdaclub.pl

*

Offline PaDo

• **
  • 240
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Chat B5330
Odp: ASUS PDA Phone radio firmware V4.6.7
« Odpowiedź #1 dnia: Maj 20, 2008, 22:30:22 »
właśnie zrobiłem update...po 1 minucie nie widze żadnych róźnic  :mrgreen:

*

Offline Artpe

• 16
« Odpowiedź #2 dnia: Maj 31, 2008, 10:16:50 »
ja niestety różnicę widzę... zmieniło się na gorsze  :| Przy połączeniach z zestawem głosnomówiącym czasem coś brzęczy w głośniku i ledwo co można zrozumieć rozmówcę. Przez zmianą było ok. Czy ktoś wie jak powrócić do tamtej wersji radia?

*

Offline MaŁy_RaDeK

• *
  • 98
    • Forum Avensis
  • Sprzęt: SGS2 ICS
« Odpowiedź #3 dnia: Czerwiec 02, 2008, 21:20:02 »
Również nie zauważyłem żadnej różnicy. A w głośniczku brzęczy od nowości  :-| Miałem oddać na gwarancji, ale nie widzi mi się oddać asusika na Bóg wie ile do serwisu... Zaczynam się przyzwyczajać  :|

*

Offline alexjaslo

• 355
  • Sprzęt: Galaxy S i poczciwa Łomnia
« Odpowiedź #4 dnia: Czerwiec 02, 2008, 22:10:19 »
ja niestety różnicę widzę... zmieniło się na gorsze  :| Przy połączeniach z zestawem głosnomówiącym czasem coś brzęczy w głośniku i ledwo co można zrozumieć rozmówcę. Przez zmianą było ok. Czy ktoś wie jak powrócić do tamtej wersji radia?

Jesli nie ma w Usun Programy to HR powinien pomoc,ja nie instalowalem tego bo wlasnie slyszalem ze pojawiaja sie jakies "brzeki"

Pozdro
Pozdro

*

Offline tomme45i

• 859
    • Jeżeli chcesz się jakoś odwdzięczyć kup mi piwo :)
« Odpowiedź #5 dnia: Czerwiec 03, 2008, 19:55:17 »
Jesli nie ma w Usun Programy to HR powinien pomoc

To nie jest zwykły program, lecz Radio ROM i tego nie usuniesz tak jak zwykłego programu... No chyba, że ASUSy mają inaczej :mysli:

*

Offline PaDo

• **
  • 240
  • Sprzęt: Samsung Galaxy Chat B5330
« Odpowiedź #6 dnia: Czerwiec 03, 2008, 22:16:42 »
prawda taka, ze p750 brzeczy od poczatku- nie wiem, czy wszytskie egzemplarze, ale moj brzeczal...oddalem do serwisu- wrocil niby z wymienionym glosniczkiem- raczej nie pomoglo, wgralem nowy radio rom i tez nie pomoglo- a moze nawet pogorszylo?....

to jakas wada p750...
dzis odeslalem 2. raz do serwisu. z pismem do serwisu i asusa, ze niedopuszczam takiej usterki...ciekawe jak sie skonczy

albo mam pecha, albo teraz tak sprzet produkuja...w etenie mialem poglos, musialem miec zawsze glosnosc na maksa- reklamowalem 2 razy, az wkoncu oddalli kase- etenowi powiedzialem NIE...kupilem p750 - brzeczy....czyzby znow powiem NIE

p750 to świetny sprzet- bylbym z niego bardzo zadowolony, ale jakos rozmow jest dla mnie wazna...wkoncu po to m.in ten sprzet jest...ehhhhhhh

-----------------
o dziwo sprzet zaczeto naprawiac tego samego dnia, kiedy doszedl so serwisu...niestety od 2 dni stan naprawy to "FINAL TESTING"...czyli pewnie usterka nie usunięta. Dadam, ze oczywiscie na moje pismio nie odpowiedzial ani asus, ani serwis...jeszcze poczekam, ale potem bede niemiły- a jak sprzet wroci dalej z tą wadą to będę zły.....
« Ostatnia zmiana: Czerwiec 06, 2008, 11:04:05 wysłana przez PaDo »

« Odpowiedź #7 dnia: Sierpień 02, 2008, 12:52:37 »
Witam, popełniłem błąd przy instalacji update radio romu (nie wylaczylem gps etc.). Teraz wiadomo co... nie dziala mi telefon. Czy ktoś wie czy da sie to samemu naprawić? i jak? dziękuję z góry za odpowiedź