mierze max do krawedzi
zadowolony na pewno, to powinna byc taka przesiadka z mda pro, nie chce nawet myslec ile kasy stracilem na poprzednich 3 pda (g910, diamond, xperia)
asus nie jest taki wspanialy, ogolnie jakby patrzec jak oceniają wyglad itp szczegolnie ten pokrowiec (moja babcia miala cos zupelnie podobnego na okulary)
rysik okrutny mda II takiego nie miał dobrze ze nie uzywam wogole,
pamiec glowna po kilku programach ktore sie tam prosily zostalo 3,3 MB wolnego
jednak są zajebiste plusy:
- najwazniejsze procek (divx + napisy bez konwersji wiec reszta juz bryka nie ma co wymieniac )
- ekran bez krawedzi jak diamond (krzyzyk start jakies tam na krawedziach przyciski klawiatury) brakowalo mi tego w xperi
- pad bardzo dobry i praktyczny
a dzieki tym trzem rzeczą naraz obsulga jest super, mysle ze mozna sie pozegnac z klawiatura sprzetową w diamondzie nie szlo pisac tak dobrze pewnie dlatego ze nie bylo jeszcze tej klawiatury fingerkeyb ale procek tez sie przycinal i mialo to wplyw, nie wyrokuje ale czas pokarze zresztą nie ma nic z marvellem i klawiaturą wiec nie mam co wymyslac
slabo mi chodzil kalendarz palcowy na qualcomm ThumbCal teraz bryka jak zyleta a to podstawa uzytecznosci pda dla mnie telefon i organizer szybki sprwany z polskim slownikiem podpowiedziami
czekam na shell mobile 3.0 (mam 2.0 jest super ale brak mi bajeru jak touchflo3d z diamonda 2)
jeden maly minus usb 1.0 (mały dla mnie bo da się zyc mam 16GB wiec raz na dwa dni wyjme akumulator wyjme karte i zgram w 5min wszystko co by zajelo pol dnia)
z xperi brak mi gniazda malego jacka mam wypasione sluchawki i nie moge nawet podlaczyc ale mysle ze znajdzie sie jakas przejsciowka
Napisane: Marzec 20, 2009, 10:59:17
pisalem o folie do fondo z allegro ma miec za dwa tygodnie