Witam jestem nowym użytkownikiem tego forum. Niedawno zakupiłem Asus'a p552w to mój pierwszy pocket pc. Mam takie pytanie związane z panelem wprowadzania ... W instrukcji jest napisane coś takiego, że można pisać ręcznie (rysikiem ale tak jak sie normalnie pisze po kartce) i telefon rozpozna i przekonwertuje to na pismo maszynowe. Napisane jest, że trzeba nacisnąć panel wprowadzania i wybrać jedną z 4 metod, tylko problem polega na tym, że ja mam tylko jedną metode do wyboru, a jest nią klawiatura (oprócz opcji). Jak myślicie może to być problem związany z oprogramowaniem ? Proszę o szybką odpowiedź i pomoc co mam zrobić.
Pozdrawiam
ModyfikacjaDzięki za odpowiedź a mam jeszcze jedno pytanie jest napisane że posiada gps jak ma ktoś ten model to proszę o instrukcje jak sie posługiwać bo w oryginalnej instrukcji niema nic wspomniane o gpsie. A i czy za korzystanie z gps wbudowanego będe płacił coś czy nie. I jeszcze jedno o co chodzi z tymi portami w ustawieniach gps'u nazywają sie COM1 Com2 itd aż do 9 i GPD1 też aż do 9. I jak mam to ustawić jeżeli to coś da to mam sieć ERA. Pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za pomoc