Wgrałem WM 6.5 Rom v.23085.5.3.0
i dodatkowo Spb Shell 3.5.3
Polecam tą wersje romu gdyż jest w miare stabilna, jedyna wada romu to brako możliwości nagrywania filmów, po prostu opcja ta nie działa, jedynie zdjęcia mozna robić, nie wiem dlaczego ale nikt takiego problemu z tym nie miał ale u mnie występuje.
Dodatkowo polecam wgrać do Spb dodatek o nazwie MSkip Pro Plus Ultimate V2_3.5.3 gdyż dodaje różne kształty zegara baterii, zegara cyfrowego jak w htc itd.
Mam równiez wgrana klawiature Resco Keyboard 5.2.23 którą uważam za najbardziej praktyczną w porównaniu z innymi jakimi miałem do czynienia.
Jedyny problem z tym telefon jaki mam po wgraniu wm 6.5 nie moge sobie poradzić z ustawieniami mms w orange....
Po??czone: Luty 11, 2010, 13:06:06
Zmiana romu nie jest taka straszna... Czemu wszyscy tak mysla?
Jak bedziesz odsylal pda na gwarancje to po prostu wgrasz spowrotem fabryczny rom.
Tak zgadza się operacja nie jest trudna, ale jeżeli telefon przestanie działać i włączać sie to juz romu na oryginalny wtedy nie zmienisz ,to jeżeli odeślesz go do serwisu ze zmienionym romem, to taka zmiana już wyjdzie w serwisie i jest po gwarancji

ale i tak polecam przejście z oryginalnego romu na przerobione, zwłaszcza na romy z WM 6.5