ASUS P552

• 4 Odpowiedzi
  • 1757 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ASUS P552
« dnia: Wrzesień 27, 2008, 22:35:11 »
Witam,
posiadam urządzenie jak w tytule, jest tak strasznie nowy, że nie ma o nim nigdzie w zasadzie prawie żadnych informacji. Jedyne dotyczą jego wersji modelu tzn. P552 i P552w. W moim (bez literki "w") smartphonie pda nijak nie umiem znalezc karty wifi. A, że nie ma nigdzie opisu do niego to zacząłem się zastanawiać czy wogóle posiada takowe połączenie? Myślałem jeszcze o tym, że może to wina sieciowego softu ale czy może być tak, że operatorowi mogło by zależeć na "wyczesaniu" np. WIFI? z telefonu?
kilka danych
zainstalowany system :Win Mobile 6.1 Sys. CE 5.2.19965 procesor ARM920T TavorP
Czekam na sugestie
Pozdrawiam

*

Offline bielowm

• **
  • 215
  • Sprzęt: iPhone4/HTC HD7
Odp: ASUS P552
« Odpowiedź #1 dnia: Wrzesień 29, 2008, 20:00:17 »
Witam,
posiadam urządzenie jak w tytule, jest tak strasznie nowy, że nie ma o nim nigdzie w zasadzie prawie żadnych informacji. Jedyne dotyczą jego wersji modelu tzn. P552 i P552w. W moim (bez literki "w") smartphonie pda nijak nie umiem znalezc karty wifi. A, że nie ma nigdzie opisu do niego to zacząłem się zastanawiać czy wogóle posiada takowe połączenie? Myślałem jeszcze o tym, że może to wina sieciowego softu ale czy może być tak, że operatorowi mogło by zależeć na "wyczesaniu" np. WIFI? z telefonu?
kilka danych
zainstalowany system :Win Mobile 6.1 Sys. CE 5.2.19965 procesor ARM920T TavorP
Czekam na sugestie
Pozdrawiam

Szukaj w sieci informacji o P550 bedzie latwiej i powinienes w system conections.

« Odpowiedź #2 dnia: Grudzień 19, 2008, 12:52:36 »
Mam od kilku dni Asusa P552 zakupionego w Orange. Jak zauważyłeś są jego dwie wersje. Ta z literką "w" ma wifi, natomiast wersja P552 niestety nie ma. A co do ilości materiałów na temat tej zabawki to faktycznie nie za wiele tego w sieci.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)

*

speede

« Odpowiedź #4 dnia: Styczeń 12, 2009, 19:21:52 »
Miałem podobne pytania (p552 w orange). Zadzwoniłem do Asus PL i miły pan powiedział: "w orange jest wersja bez WiFi.".
Zadzwoniłem do orange i miła pani powiedziała, że dostali informacje, że p552 ma WiFi. Zwróciłem (przed upływem 10 dni) i teraz czekam na Samsunga i780 :).

P552 to super maszynka, ale z "małym niedoborem".