Moge Co pare slow rzecz a propo P535, ktorego mam od tygodni. Mam porownanie do FS N560, ktorego mialem pare miesiecy temu.
1. Procesor - wystarczajacy. Piszac wystarczajacy mam na mysli, ze ciagnie filmy prosto z netu bez przerobek. Przynajmniej te 3 ktore probowalem .Gry nie mula

Nie odpalalem emulatorow zadnych, ale mysle tu tez bedzie w normie - zreszta zawsze mozna go podciagnac do 624MHz.
2. Jakosc obrazu - OK. Co prawda N560 bije na glowe P535 pod tym katem, ale to chyba zadna niespodzianka.
3. Jakosc dzwieku - niestety tu N560 tez wygrywa, chociaz zadnym demonem muzycznym nie jest. Glowne zarzuty jakie mam do P535 pod tym katem to slaba glosnosc oraz generalnie wrazenie tandetnosci glosnika. Na sluchawkach jest zdecydowanie lepiej, ale N560 na sluchawkach tez wygrywa. Powiedzialbym - ma wiecej basu

Mozna co prawda wgrac sterowniki SRS WOW, wtedy dziek jest ciut lepszy, niestety kosztem (nie zawsze) glosnosci.
4. GPS. O jego problemie w N560 kraza legendy. Moze mialem szczescie, ale nie podzielalem uwag innych bo GPS dzialal znosnie - powiedzmy w normach przeze mnie akceptowalnych. Czasmi mial problem z szybkim zalapaniem fixu, ale jak juz go zlapal - trzymal przez cala Polske (600 km) bez zgubienia go chocby raz.
Co do GPS-u w P535 jest jednak szybszy fix niz w N560. Rowniez nie gubi go z byle jakiego powodu. Generalnie sprawia wrazenie bardziej dopracowanego, chociaz akurat byl wolniejszy niz W MIO 701, ktorego kiedys testowalem. Ogolnie - nie ma do czego sie przyczepic.
5. Stabilnosc - poki co bez zarzutu. Dokladnie jak w N560 i jak przystalo na WM(5,6)
6. Bateria - wiadomo, zalezy od sposobu uzytkowania. Ja laduje codziennie, WiFi swoje potrzebuje. Pod tym katem nie jest ani lepiej ani gorzej niz w N560.
Problemy - sa

Pierwszy to czasami rozmowca skarzy sie, ze slyszy swoj poglos w sluchawce. Ludzie sugeruja zmniejszyc glosnosc w sluchawce (jest duza i spokojnie mozna to zrobic). Mysle, ze P535 ma dosc czuly mikrofon, i jesli tylko w sluchawce jest glosno, to mikrofon wylapuje dzwieki i transmituje z powrotem do nadawcy (stad wrazenie echa). Jakosc glosu w sluchawce - gorsza niz w mojej Nokii 6310i (trudno sie dziwic), ale za to zdecydowanie glosniej.
Drugi problem mam z dyktafonem - nagrywa jakies delikatne buczenie z tla. Moje sledztwo wykrylo sprawce - podswietlenie. Zapalone wydaje taki delikatny dzwiek (trzeba sie mocno wsluchac, nie jest to jakis dzwiek z gatunku slyszalno-upierdliwych). Niektore Asusy to maja, niektore nie, tak przynajmniej wyniklo z mojej "ankiety". Wlasciwie to jednak nie przeszkadza - no chyba, ze jest sie maniakiem nagran dyktafonowych

Trzeci problem - nie wiem, czy software-owy czy hardware-owy to Mobile Gadu przez GPRS. Raz dziala, raz nie (czesciej). Chetnie sam bym
chcial pogadac z kims, kto uzywa ten program przez GPRS i ma karte w Plusie. Dosc mocno zajmuje sie teraz tym problemem i tak naprawde nie wiem co jest grane, chociaz sa pewne poszlaki co do konfliktu z konfiguracja z WiFi.
To tak na goraco - wiem, ze zyczylbys sobie porownanie z TYTNII, ale niestety w takim zestawieniu nie mialem okazji uzywac. Mam jednak nadzieje, ze i z tego opisu cos skorzystasz