No to może będę pierwszym który ma taki model i coś napiszę

Niestety nie mogę powiedzieć jeszcze nic na jego temat ze strony jak by to powiedzieć osiągów bo nie mam porównania co potrafią inne, ale ma on procka tylko 200 wiec z tego co wcześniej czytałem jest to już na te czasy dość mało... Niestety tutaj chyba zależy kto do czego go potrzebuje.
Aparat ma 2 Mpx wiec to też nie jest jakoś dużo, ale jak ktoś chce robić dobre zdjęcia to raczej aparat cyfrowy jest lepszym wyborem

Plusem jest też to ze obsługuje karty SD, które są tańsze i 8GB już jest chyba po 100 zł
Do tego ładny wygląd

Tylko tyle teraz mogę powiedzieć na jego temat

Moja historia była prosta, zepsuł mi się stary telefon i postanowiłem kupić nowy i dodatkowo chciałem żeby miał GPS-a no wiec pierwszy wybór padł na Nokie N95 ale stoi ona po jakieś 1500 zł i to mnie troszkę zraziło, bo nie jest nic wielkiego, i wtedy spotkałem w sklepie Asusa P526, był po 1100 zł i potrafił więcej niż nokia no i do tego miała lepszy wyświetlacz do GPSa

, no ale połaziłem po forum i dowiedziałem się o nowszym bracie Asusa który ma jeszcze dodatkowo Wi Fi no i jest po około 1200 zł więc różnica niewielka, no i zakupiłem go, i nie narzekam.