Asus P527 - testy, opinie

• 7 Odpowiedzi
  • 1929 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline kita34

• *
  • 53
  • Sprzęt: Eten X800
Asus P527 - testy, opinie
« dnia: Marzec 20, 2008, 10:28:29 »
Cześć Wszystkim! Proszę wszystkich użytkowników i "testerów" o opinię na temat P527. Jestem jeszcze przed zakupem, a to cacko jest nowe i mało można znaleść na jego temat. Napiszcie coś tym sprzęcie.
Sławek :ok:
Napisane: Marzec 02, 2008, 14:23:47
:worried: Przepraszam moderatorów, że piszę post pod swoim postem, ale naprawdę nie ma NIKOGO na forum, kto mógłby się wypowidzieć na ww. temat? ???

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
Odp: Asus P527 - testy, opinie
« Odpowiedź #1 dnia: Marzec 20, 2008, 10:38:51 »
zawsze mozna scalić a odświeżone będzie  :wink:
może nikt na forum nie ma tego modelu?

*

Offline purasx

• **
  • 195
  • Sprzęt: HTC TyTn II
« Odpowiedź #2 dnia: Lipiec 06, 2008, 01:14:32 »
Nadal brak jakichkolwiek informacji od właścicieli tego modelu?

*

Offline wcale

• **
  • 114
  • Sprzęt: HD2
« Odpowiedź #3 dnia: Lipiec 06, 2008, 14:20:36 »
Może zdecydujesz się na P750 ? Skoro jest mniej użytkowników tamtego modelu, to znaczy, że ten jest lepszy ;)

« Odpowiedź #4 dnia: Lipiec 07, 2008, 10:42:29 »
No to może będę pierwszym który ma taki model i coś napiszę :)

Niestety nie mogę powiedzieć jeszcze nic na jego temat ze strony jak by to powiedzieć osiągów bo nie mam porównania co potrafią inne, ale ma on procka tylko 200 wiec z tego co wcześniej czytałem jest to już na te czasy dość mało... Niestety tutaj chyba zależy kto do czego go potrzebuje.
Aparat ma 2 Mpx wiec to też nie jest jakoś dużo, ale jak ktoś chce robić dobre zdjęcia to raczej aparat cyfrowy jest lepszym wyborem :)
Plusem jest też to ze obsługuje karty SD, które są tańsze i 8GB już jest chyba po 100 zł
Do tego ładny wygląd :)
Tylko tyle teraz mogę powiedzieć na jego temat :)

Moja historia była prosta, zepsuł mi się stary telefon i postanowiłem kupić nowy i dodatkowo chciałem żeby miał GPS-a   no wiec pierwszy wybór padł na Nokie N95 ale stoi ona po jakieś 1500 zł i to mnie troszkę zraziło, bo nie jest nic wielkiego, i wtedy spotkałem w sklepie Asusa P526, był po 1100 zł i potrafił więcej niż nokia no i do tego miała lepszy wyświetlacz do GPSa :), no ale połaziłem po forum i dowiedziałem się o nowszym bracie Asusa który ma jeszcze dodatkowo Wi Fi no i jest po około 1200 zł więc różnica niewielka, no i zakupiłem go, i nie narzekam.

*

Offline deyot

• *
  • 69
  • Sprzęt: Samsung i5700
« Odpowiedź #5 dnia: Lipiec 08, 2008, 12:08:04 »
Dla mnie P527 jest po prostu brzydki. Do tego ma słaby procesor. Na twoim miejscu wstrzymałbym się, dołożył trochę i wziął P750 (jeżeli już koniecznie chcesz ASUSa), który jest sporo lepszy. Choć radio FM to fajny gadżet. Sam chciałbym mieć.

« Odpowiedź #6 dnia: Grudzień 11, 2008, 20:37:47 »
Nie chcialem zakladac nowego topicu wiec pisze w tym. Wlasnie kupilem pda i nie wiem jak go ladowac pierwszy raz, tzn jakim sposobem, 3 razy po 12 godzin na wylaczonym PDA czy to go zabije ?
W instrukcji asusa pisze ze nie mozna ladowac dluzej niz 3 godziny. To juz nie wiem komu ufac, sobie czy producentowi. Jak wy robiliscie i jak radzicie ? Dodam tylko ze zawsze jak mialem nowy telefon (z bateriami Li-Ion) to zawsze tak robilem ze 3x12h na wył.

*

Offline marcinl

• DWBKH
  • 24436
  • pw to nie helpdesk
    • mój syn Mateuszek
  • Sprzęt: SGS2 z powrotem :)
« Odpowiedź #7 dnia: Grudzień 11, 2008, 20:49:54 »
spokojnie, ważne abyś nie rozładowywał do zera :wink: