Asus p527 problem z wifi

• 2 Odpowiedzi
  • 1378 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Asus p527 problem z wifi
« dnia: Styczeń 27, 2009, 16:31:07 »
Witam mam problem z wifi na asusie p527.
Otoz wlaczajac wifi znajduje on wszystkie sieci zabezpieczone i niezabezpieczone po kliknieciu polacz.
Palm laczy sie z siecia i wydaje sie ze wszystko jest ok do momentu odpalenia IE. Wpisuje stronke i wyskakuje mi komunikat "Nie mozna wyswietlic lub pobrac tej strony, poniewaz polaczenie zostalo przerwane. Sprawdz polaczenie i ponow probe pozniej." Probowalem wszystkich mozliwych konfiguracji nie wiem jak ustawic polaczenie tak aby wyswietlalo stronki... Przez GPRSa laczy sie bez problemow jesli chodzi o wifi. Problem jest w kazdej sieci probowalem w roznych miejscach na miescie galeriach restauracjach laczyl sie ale stronek nie otwieral. U mnie w domu problem jest ten sam laczylem sie z routerem linksys bez zabezpieczen i problem zawsze jest ten sam.
Jesli ktos jest w stanie wytlumaczyc mi w czym tkwi problem i pomoc usyawic wifi tak aby internet dobrze dzialal bede bardzo wdzieczny.
Prosze o pomoc. Pozdrawiam

Odp: Asus p527 problem z wifi
« Odpowiedź #1 dnia: Listopad 06, 2009, 10:12:21 »
Mam ten sam problem,zęby działało wi-fi nie możesz mieć ustawionego internetu po gprs,nie wiem dlaczego ale działa albo jedno albo drugie :-?

*

Offline tjsz

• 46
Odp: Asus p527 problem z wifi
« Odpowiedź #2 dnia: Listopad 13, 2009, 09:08:16 »
Temat juz kiedys byl i sam go zaczynalem chyba. Jakie macie routery? u mni na dlinki di-524 dzialy sie takie cyrki, po zmianie na linksys wrt54gc nie wiem co to jest problem z netem.
konfiguracja oprocz hasla do sieci jest niepotrzebna...meczylem sie bardzo dlogo.
Pozdrawiam TOmcio