Wyłączanie Asusa P526 po AM

• 2 Odpowiedzi
  • 1128 Wyświetleń

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

*

Offline lewap

• 24
  • Sprzęt: Asus P526
Wyłączanie Asusa P526 po AM
« dnia: Styczeń 14, 2008, 23:10:07 »
Witam. Czy wie ktoś dlaczego po wyłączeniu AM asus nie chce się wyłączyć tzn. przygasa do połowy podświetlenie, ale nie chce się wyłączyć do końca tylko czuwa cały czas. Dopiero restart albo połączenie  tel. powoduje, że wyłącza się prawidłowo.

*

Offline Seth_

• 46
Odp: Wyłączanie Asusa P526 po AM
« Odpowiedź #1 dnia: Styczeń 15, 2008, 07:43:32 »
Co innego wyłączenie a co innego uśpienie. Z treści posta domyślam się, że jednak chodzi Ci o uśpienie (mimo, że w opcjach WM nazywa się to wyłączeniem). Być może automapa nie przywraca oryginalnych ustawień. Zrób test, ustaw sobie usypianie jak trzeba, odpal AM, wyłącz AM i zobacz jak teraz wyglądają opcje usypiania.
U mnie AM nic nie zmienia w tych opcjach.
Z drugiej strony nie napisałeś nawet która wersja AM powoduje takie problemy.

*

Offline lewap

• 24
Odp: Wyłączanie Asusa P526 po AM
« Odpowiedź #2 dnia: Styczeń 16, 2008, 20:02:24 »
Co innego wyłączenie a co innego uśpienie. Z treści posta domyślam się, że jednak chodzi Ci o uśpienie (mimo, że w opcjach WM nazywa się to wyłączeniem). Być może automapa nie przywraca oryginalnych ustawień. Zrób test, ustaw sobie usypianie jak trzeba, odpal AM, wyłącz AM i zobacz jak teraz wyglądają opcje usypiania.
U mnie AM nic nie zmienia w tych opcjach.
Z drugiej strony nie napisałeś nawet która wersja AM powoduje takie problemy.
masz rację chodzi o uśpienie i niestety AM 3.9 nie zmienia nic w opcjach uśpienia. Muszę wejść w opcję i kliknąć na taką samą wartość czasową np 1 min. żeby prawidłowo wyłączył się ekran.

Znalazłem w innych wątkach ten sam problem. Pomaga podobno wyłączenie w AM zarządzaniem energią, ale u siebie nie znalazłem takiej opcji.
« Ostatnia zmiana: Styczeń 16, 2008, 23:53:18 wysłana przez lewap »